Με...φόρα στην εκκλησία Γκραντ - Χάρλεϊ

19.11.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, αυτό που περνάει η Λιζ Χάρλεϊ τις τελευταίες μέρες θυμίζει την Γκέλυ Μαυροπούλου στο "Γολγοθά της μάνας", η οποία διωγμένη από τον πλούσιο αρραβωνιαστικό της (στο ρόλο ο Στέφανος Στρατηγός) βρίσκει παρηγοριά, αγάπη και προστασία στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της Χρήστου Νέγκα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αυτό που περνάει η Λιζ Χάρλεϊ τις τελευταίες μέρες θυμίζει την Γκέλυ Μαυροπούλου στο "Γολγοθά της μάνας", η οποία διωγμένη από τον πλούσιο αρραβωνιαστικό της (στο ρόλο ο Στέφανος Στρατηγός) βρίσκει παρηγοριά, αγάπη και προστασία στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της Χρήστου Νέγκα. Έτσι και η μοντέλα αφού χώρισε τον πολυεκατομμυριούχο Στηβεν Μπινγκ επειδή δεν ήθελε το μωρό που κουβαλάει στα σπλάχνα της, επέστρεψε στον Χιου Γκραντ.

Αυτός την υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες και όταν του είπε: "I am back" ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια του. Έκτοτε, το πρώην ζεύγος είναι πάντα μαζί. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη για την περίπτωση που δεχτεί της Λιζ στις 4 τα ξημερώματα να φάει πουτίγκα, ενώ τη συνοδεύει στις επισκέψεις της στον γυναικολόγο. Οι φίλοι τους, βλέποντας την άνεση που υπάρχει ανάμεσα τους και τον τρόπο που ο Χιου περιποιείται την εγκυμονούσα "κόβουν το χέρι τους" ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Πολλοί κάνουν λόγο για γάμο. Ότι και καλά ο ηθοποιός ζήτησε από την πρώην καλή του να ξανά μανά κάνουν μία προσπάθεια επανασύνδεσης, κυρίως, για χάρη του μωρού της που πριν καν γεννηθεί γνώρισε την απόρριψη. Αυτή αν κι αιφνιδιάστηκε από την πρόταση, δεν την απέρριψε αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Βρήκε, ωστόσο, το κουράγιο να του πει: "Χιού, εσύ θα ήσουν ο ιδανικότερος πατέρας για το παιδί μου. Είναι γραφτό από τη μοίρα κάποια στιγμή να παντρευτούμε". Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ακόμη ότι η Χάρλεϊ το έχει σκυλομετανιώσει που χώρισε από τον Γκράντ, χάνοντας τόσα πολύτιμα χρόνια μακριά του.