Οι Μεγάλοι Αδελφοί του κόσμου!

13.11.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, το ότι στο ελληνικό Big Brother μπαίνει το σήμα με το Χ (ακατάλληλο δια ανηλίκους) στα μπαλαμουτιάσματα του Χρήστου και της Δώρας στην τουαλέτα, ή πέφτει ο ήχος "μπιμπ" πάνω στα "ρε μ...κα, άντε γ..., κ.τ.λ." του Πρόδρομου και του Τσάκα, δε σημαίνει ότι συμβαίνει το ίδιο στους Μεγάλους Αδελφούς, όλου του κόσμου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ότι στο ελληνικό Big Brother μπαίνει το σήμα με το Χ (ακατάλληλο δια ανηλίκους) στα μπαλαμουτιάσματα του Χρήστου και της Δώρας στην τουαλέτα, ή πέφτει ο ήχος "μπιμπ" πάνω στα "ρε μ...κα, άντε γ..., κ.τ.λ." του Πρόδρομου και του Τσάκα, δε σημαίνει ότι συμβαίνει το ίδιο στους Μεγάλους Αδελφούς, όλου του κόσμου. Η ελληνική εκδοχή είναι η ηπιότερη όλων κι εύκολα θα μπορούσε να μπει στην παιδική ζώνη του σταθμού με τον Αστυνόμο Σαΐνη και τα στρουμφάκια. Εξάλλου, οι "οχτώ μικροί ήρωες της καθημερινότητας" έχουν στοιχεία από κινούμενα σχέδια!
Από τα Στρουμφάκια, ο Ντίνος είναι ο Σκουντούφλης, η Κατερίνα η Στρουμφίτα, ο Κώστας ο Χαχανούλης και ο Χρήστος ο Μελένιος που τριγύριζε συνέχεια με ένα καθρεφτάκι. Ο Πρόδρομος ο Κακοφωνίξ (από το Αστερίξ και Οβελίξ), ο Τσάκας είναι ο Μπαλού από τον Μόγλη, η Νικόλ η Ιζαμπέλ από το Μίκυ Μάους και τέλος η Δώρα είναι η Ποκαχόντας που περπατούσε αγκομαχώντας.

Όπως προείπα, δε συμβαίνει το ίδιο με τα υπόλοιπα ... αδέλφια. Στη Ρωσία, η εκπομπή έχει καταντήσει hard porno και προβάλλεται μεταμεσονύχτια για να την παρακολουθούν μόνο οι φαν του είδους. Οι κοπέλες του σπιτιού, βλέπεις, απογοητευμένες από τους άνδρες συγκάτοικους, έκαναν συμβούλιο για να δουν τι θα κάνουν, προκειμένου να περάσουν καλά το υπόλοιπο της διαμονής. Και αποφάνθηκαν: Θα το ρίξουμε μεταξύ μας. Όπερ κι εγένετο. Τα όσα έχουν επακολουθήσει δε δύναμαι να σου περιγράψω. Στην Ολλανδία, αντίθετα, motto τους είναι το: πάνω απ' όλα η ομαδικότητα. Και το τηρούν. Οι ένοικοι αναβιώνουν τις μέρες του 70', όμως αντί των πάρκων, προτιμούν την πισίνα, που είναι μεγαλύτερη από την ελληνική και γενικά έχει...αναστενάξει.

Στην Αγγλία, γεννήθηκε το πρώτο μωρό. Ο Τομ Μακ Ντέρμοτ και η Κλερ Στράτον ερωτεύτηκαν, αφότου έφυγαν από το σπίτι. Αυτός βγήκε πρώτος κι αμέσως βρήκε δουλειά στην τηλεόραση. Αυτή ακολούθησε αργότερα και ο Τομ, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να τα βγάλει πέρα με τη δημοσιότητα. Τελικά, το ένα έφερε το άλλο και το παιδί δεν άργησε να έρθει. Στην Ιταλία, αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας εντός οικίας. Αυτός ήρθε ως αντικαταστάτης κι αμέσως έκλεψε την καρδιά της. Δυστυχώς, ο κόσμος τον έδιωξε και η αγαπημένη του, μη μπορώντας να αντέξει τον "χωρισμό" ζήτησε από το κοινό να την ψηφίσει να φύγει και αυτή.