Χώρισε η Λιζ Χάρλεϊ

13.11.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, πέρασα το πρωί από το περίπτερο της Μαρίτσας για να αγοράσω εισιτήρια και μου μαύρισε την ψυχή από τα νέα που μου είπε. Η Λιζ Χάρλεϊ χώρισε με τον Στιβεν Μπινγκ. Κι ας είναι τριών μηνών έγκυος.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Πέρασα το πρωί από το περίπτερο της Μαρίτσας για να αγοράσω εισιτήρια και μου μαύρισε την ψυχή από τα νέα που μου είπε. Η Λιζ Χάρλεϊ χώρισε με τον Στιβεν Μπινγκ. Μόλις το άκουσα έχασα τα λόγια μου. Με κάτι "Μα πως, πότε, γιατί" προσπάθησα να μάθω λεπτομέρειες για την ομολογουμένως περίεργη εξέλιξη. Άλλωστε, πριν λίγες μέρες με είχε πληροφορήσει για την εγκυμοσύνη της μοντέλας.
"Το παιδί είναι η αιτία που χωρίσανε. Δεν το ήθελε αυτός. Ρε, τον χρύσωσε η Λιζ, να το δεχτεί, όμως εκείνος απόλυτος: Να πας να το ρίξεις. Που να πέσει στο σπίτι του αεροπλάνο, τίγκα στους Ταλιμπαν" είπε οργισμένη η Μαρίτσα. Η Χάρλεϊ, ωστόσο, δείχνει να είναι πιο cool. Η αλήθεια, προσπάθησε σκληρά, βασανίστηκε, προκειμένου να πείσει τον καλό της να δεχτεί τον καρπό του έρωτά τους. Αυτός, όμως, ήταν ανένδοτος. Το μωρό έρχεται στην πλέον ακατάλληλη στιγμή γι' αυτόν, καθότι ως νιάτο που είναι (36 ετών) και μάλιστα οργισμένο, θέλει να ζήσει την ελευθερία του χωρίς δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και "ουά" στα άγρια μεσάνυχτα.

Οι διαφωνίες για το αν θα πρέπει να κρατήσουν ή όχι το μωρό είχαν ξεκινήσει από τη στιγμή που του ανακοίνωσε τα νέα. Ο Μπινγκ στην αρχή έδειξε να δέχεται το γεγονός, όταν όμως οι μέρες κυλούσαν, κρύος ιδρώτας τον έλουσε. "Θα γίνω εγώ πατέρας; Πατέρας;" και πριν πάθει το εγκεφαλικό πρότεινε στην καλή του να κάνει έκτρωση. Η Λίζ ούτε που ήθελε να ακούσει και αφού είδε ότι ο καλός της δεν θα άλλαζε γνώμη, του ζήτησε να χωρίσουν. Τα νέα κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες και συγκλόνισαν την υφήλιο. "Μακριά από τέτοιους άνδρες. Το λέω συνέχεια στη κόρη μου. Καλύτερα να βρείτε έναν άνθρωπο του μεροκάματου, του μόχθου και να σας αγαπάει, παρά έναν πλούσιο άσπλαχνο και άνανδρο" με συμβούλεψε η Μαρίτσα.
Ο χωρισμός λοιπόν, δικαιολογεί και την στενή παρέα που έχει αναπτύξει τον τελευταίο καιρό η Χάρλεϊ με τον πρώην της Χιου Γκράντ. Ο γνωστός ηθοποιός, μπορεί να μην έχει μιλήσει, επίσημα για την εγκυμοσύνη, όμως συμπαραστέκεται στη Λιζ, ωσάν φύλακας άγγελος. "Αυτή επέστρεψε στο Λονδίνο και όλη τη μέρα είναι μαζί. Στον γυναικολόγο, για ψώνια μωρουδιακών, στο σούπερ μάρκετ. Μόνο το βράδυ χωρίζουν, επειδή ο Χιού έχει να κάνει τις μπαρότσαρκές του", είπε η περιπτερού. Πάντως, στο πλευρό της Χάρλεϊ είναι όλοι της οι φίλοι, οι οποίοι έχουν αποδώσει στον Μπινγκ την ύψιστη τιμή να τον αποκαλούν...Μπιν Λάντεν. Και ο νοών νοείτω.