Η Δρούζα έγινε μαμά

05.11.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, εκεί που έπινα αμέριμνη το κυριακάτικο πρωινό μου γάλα, άρχισε να χτυπάει σα δαιμονισμένο το θυροτηλέφωνο. Πήγα να ανοίξω και από κάτω άκουσα ουρλιαχτά: "Γέννησε η Δρούζα".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Εκεί που έπινα αμέριμνη το κυριακάτικο πρωινό μου γάλα, άρχισε να χτυπάει σα δαιμονισμένο το θυροτηλέφωνο. Πήγα να ανοίξω και από κάτω άκουσα ουρλιαχτά: "Γέννησε η Δρούζα". Hταν -ποιος άλλος;- η θεία μου, η οποία αγνοώντας Κυριακές αργές και σχόλες, ήρθε να μου δώσει πλήρες ραπόρτο. Η Άννα, λοιπόν, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από έναν εξαντλητικό τοκετό, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το βρέφος βιάστηκε να δει τον κόσμο τούτο κι έτσι ήρθε 20 ολόκληρες μέρες νωρίτερα. Κι εκεί, που η μαμά Δρούζα της είχε αγοράσει για το λαιμό, το ζώδιο του Τοξότη σκαλισμένο σε λευκόχρυση πλακέτα σκαλισμένο με διαμαντάκια, τώρα πρέπει να πάει να το αλλάξει και να πάρει του Σκορπιού. Μαζί και κάτι σαλιάρες με το ίδιο logo. Η παρουσιάστρια ένιωσε τους πρώτους πόνους την Παρασκευή το απόγευμα, όταν επέστρεψε σπίτι της από τον Alpha, όπου είχε μόλις τελειώσει την εκπομπή "Μπορώ". Στην αρχή δεν έδωσε σημασία, όταν όμως οι πόνοι έγιναν εντονότεροι, μητέρα και πεθερά την πήγαν στο νοσοκομείο.

Εκεί, ο γυναικολόγος της είπε "γεννάς" και όλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Οι συνεργάτες της όταν τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε: "Παιδιά, τη Δευτέρα και τις επόμενες μέρες, δε θα μπορέσω να έρθω, γιατί γέννησα". Ο σύζυγός της Νίκος Οικονόμου, όταν πληροφορήθηκε τα καθέκαστα στην Ισπανία, όπου βρίσκεται. Ο Νικόλας πήρε άδεια από τον προπονητή του στη Μπαρτσελόνα και με το πρώτο αεροπλάνο ήρθε την Κυριακή το απόγευμα στην Αθήνα. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να είναι παρών στον τοκετό, όμως η συγκίνηση που πήρε ήταν το ίδιο μεγάλη. Μαμά και κόρη, που χαίρουν άκρας υγείας, θα βγουν από το νοσοκομείο τις επόμενες μέρες.