Και ο Μαρακάκης στη... Βουλή!

18.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λες να...αμάρτησε η Έλενα Ράπτη για τον έρωτα της με τον Γιάννη Μαρακάκη; Πάντως, τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λες να...αμάρτησε η Έλενα Ράπτη για τον έρωτα της με τον Γιάννη Μαρακάκη; Πάντως, τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με το ζευγάρι, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο δικηγόρος του Deal και κολλημένος με την γυμναστική, χρησιμοποίησε πριν λίγες μέρες το γυμναστήριο της Βουλής. Αυτό όπως καταλαβαίνει αποτελεί θέμα, αφού στο συγκεκριμένο χώρο έχουν πρόσβαση μόνο οι βουλευτές, οι υπάλληλοι της Βουλής και όσοι καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ.

Και φευ, ο Μαρακάκης δεν έχει καμία από τις παραπάνω αρμοδιότητες. Η μόνη σχέση που έχει με το Κοινοβούλιο, είναι η «παρέα» που κάνει τους τελευταίους έξι μήνες με την Έλενα Ράπτη. Η ίδια είναι τα μάλα εκνευρισμένη με τη διάσταση που πήρε το θέμα και που όλοι αμέσως θεώρησαν ότι αυτή του επέτρεψε την είσοδο. Κι αν τύχει και κάποιος δημοσιογράφος την πάρει τηλέφωνο για το θέμα, η Ράπτη δηλώνει πως προτιμά να μιλάει για σοβαρά θέμα, κοινωνικού περιεχομένου ή να την ρωτάνε για άτομα που επισήμως και με το νόμο έχει σχέση, όπως ο πατέρας της, η μητέρας της, η αδελφή της, η θεία Τασούλα κτλ κτλ.

Όσο για τον δικηγόρο - που κάποτε διετέλεσε και μοντέλο, αλλά δεν θέλει ούτε να θυμάται αυτή την περίοδο - δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, διότι ο άνθρωπος δουλεύει πολύ, έχει γυρίσματα και δεν προλαβαίνει ούτε δήλωση να κάνει.