Φλυαρία και λάθη από Φώτη - Μαρία!

11.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ότι θα έφθανα στο σημείο να αναπολώ το «κορίτσι του Μάη», δηλαδή την Δάφνη Μπόκοτα και να θέλω να την φέρουν πίσω, μήτε που το περίμενα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι θα έφθανα στο σημείο να αναπολώ το «κορίτσι του Μάη», δηλαδή την Δάφνη Μπόκοτα και να θέλω να την φέρουν πίσω, μήτε που το περίμενα. Δε λέω, καλή ήταν η Μαρία Μπακοδήμου στο σχολιασμό στον ημιτελικό, αλλά την ίδια δουλειά έκανε η Μπόκοτα και δεν την πληρώναμε extra. Όσο για τον Φώτη Σεργουλόπουλο ένα έχω να σου πω: όταν ξεκίνησε ο ημιτελικός άκουσα από την κουζίνα την φωνή του και νόμιζα ότι χρέη σχολιαστή είχε αναλάβει ο Αλέξης Κωστάλας!

Για τέτοια ομοιότητα, μιλάμε. Μάλλον, το τηλεοπτικό ζευγάρι ήθελε να μπει στο «κλίμα» της ΕΡΤ. Δεν εξηγείται, διαφορετικά τέτοια... ταύτιση με Κωστάλα και Μπόκοτα. Αμ το άλλο; Τι λογοδιάρροια ήταν αυτή που τους είχε πιάσει; Γλιστρίδες τους τάισαν στο Ελσίνκι; Μιλούσαν συνεχώς, ενώ όταν τελείωσε το τραγούδι της Κύπρου, έπιασαν την πάρλα και δεν μπορούσαμε να ακούσουμε το χειροκρότημα. Θα μου πεις: «είχες έλλειψη από παλαμάκια»;

Όχι, αλλά η στιγμή ήταν ωραία και θα ήταν προτιμότερο να ακούσουμε τον ενθουσιασμό του κόσμου στο στάδιο, που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια κι εκεί έμεινε. Όσον αφορά σε λάθη, έγιναν αρκετά με πιο «χτυπητό» τη στιγμή που η Μαρία είπε "Καλή επιτυχία Μακεδονία", εννοώντας φυσικά τα Σκόπια. Εντάξει, δεν χρειάζεται να στήσουμε την γυναίκα στη γωνία και να αρχίσουμε να την πυροβολούμε, αφού το λάθος έγινε από κεκτημένη ταχύτητα. Εξάλλου, αργότερα το κατάλαβε και επανόρθωσε. Αλλά αν θέλει να δείξει ειλικρινή μετάνοια, ας κατέβει στους δρόμους με ένα πανό: "Η Μακεδονία είναι ελληνική"!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]