Η Τζούλια Ντουμπάι και ο Μαρτάκης Αθήνα!

10.04.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ε όχι αυτό που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης είναι μεγάλη αδικία κι εγώ κάτι τέτοια πολύ τα κατακρίνω. Μα να πάρει στο Ντουμπάι την Τζούλια Αλεξανδράτου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ε όχι αυτό που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης είναι μεγάλη αδικία κι εγώ κάτι τέτοια πολύ τα κατακρίνω. Μα να πάρει στο Ντουμπάι την Τζούλια Αλεξανδράτου για να περάσουν εκεί τις μέρες του Πάσχα και να αφήσει πίσω στην Αθήνα τον Κώστα Μαρτάκη να ψήσει τον οβελία μονάχος του σαν την καλαμιά στον κάμπο; Αυτά δεν είναι πράγματα και δεν θα κατηγορήσω τον Μαρτάκη άμα κρατήσει μούτρα στον δαιμόνιο μάνατζερ του, ο οποίος προ Τζούλιας εποχή τον είχε στα όπα όπα.

Μέχρι στην Πάμελα Άντερσον τον είχε πάει και όλο καμάρι είχε φωτογραφηθεί μαζί της. Από τότε, οι χλιδές περιορίστηκαν - ευτυχώς όχι ακόμη στα επαγγελματικά του, αφού ο Μαρτάκης συνεχίζει να μετακινείται με ελικόπτερο, όποτε χρειάζεται - και η Τζούλια είναι μονίμως στο πλευρό του Ηλία. Μέχρι στο Ντουμπάι έφθασε η χάρη της, όπου εκεί συνάντησαν τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για τον Μαρτάκη, αυτός πέρασε το Πάσχα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Λαγονήσι, όπου έψησε τον οβελία μαζί με την οικογένεια του. Δεν είναι και άσχημα. Ξαναθυμάσαι τα παιδικά σου χρόνια. Άσε, που το παιδί είχε και τις πρόβες στο Romeo, οπότε που χρόνος να σκεφθεί ότι η Αλεξανδράτου ξαφνικά έγινε πρώτη μούρη στο καβούρι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]