Παντρεύτηκε η Τζομπανάκη

02.10.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, το Σάββατο που μας πέρασε μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί ως μέρα γάμου. Μετά την Τζένιφερ Λοπέζ σειρά πήρε η Μαρία Τζομπανάκη , η οποία νυμφεύτηκε τον καλό της Νίκο Κωνσταντινίδη, σε μια τελετή με πολύ κόσμο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το Σάββατο που μας πέρασε μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί ως μέρα γάμου. Την ώρα που στη μακρινή Αμερική η Τζένιφερ Λοπέζ ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, έπραττε το ίδιο και η Μαρία Τζομπανάκη σε μια τελετή με πολύ κόσμο. Η γνωστή ηθοποιός και ο καλός της Νίκος Κωνσταντινίδης, μετά από ένα χρόνο σχέσης και απόλυτου έρωτα είπαν να ανοίξουν το δικό τους νοικοκυριό και να φτιάξουν οικογένεια, όπως άλλωστε κάνουν όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια του κόσμου. Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου "Πόρτο Ύδρα", το οποίο αν δε γνωρίζεις ανήκει στο γαμπρό.

Στην τελετή παραβρέθηκε πλήθος κόσμου - ίσαμε 2000 άτομα - ενώ ήταν έντονο το κρητικό στοιχείο. Τι μαντινάδες, τι βρακοφόροι, τι πεντοζάλη, όλα τα είχε η βραδιά. Τη νύφη για να σκεφτείς, συνόδεψαν μέχρι την εκκλησία νεαροί ντυμένοι με βράκες, εν μέσω παραδοσιακών ασμάτων κι ευφορίας. Ντυμένος κρητικός ήταν και ο 18χρονος γιος της Τζομπανάκη, Ορέστης η οποία μόλις τον είδε, έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση. Αμέσως, οι κοπέλες που την έντυναν την παρέλαβαν για ένα δεύτερο γύρο μακιγιάζ. Κι εκεί που είχαν τελειώσει το έργο τους, τσουπ έρχεται η πεθερά για να της δωρίσει ένα πανάκριβο μπριγιαντένιο περιδέραιο. Άντε ξανά μανά κλάματα και τρίτος γύρος μακιγιάζ.

Μετά από κάμποση ώρα κατάφεραν να βγουν από την πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου και να πάνε για το μυστήριο. Κουμπάρος τους ήταν ο δίδυμος αδελφός του γαμπρού Στέργιος, ο οποίος διέφερε μόνο στο κουστούμι. Του Νίκου ήταν Καρούζος κι αυτού από τα Prince Oliver. Στο "Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" η Μαρία απογοήτευε όσους στραβολαίμιασαν και ποδοπατήθηκαν για να δουν αν θα του πατήσει το πόδι. Τη στιγμή αυτή, ποίησε την νησαν, διότι τα παπούτσια του καλού της ήταν ολοκαίνουργια και κοστίζουν όσο ο βασικός μισθός ενός υπάλληλου σε κατάστημα με είδη δώρων. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τη Φαίη Κοκκινοπούλου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Νίκος Αποστολόπουλος, η Ελπίδα, η Πωλίνα, η Λίτσα Πατέρα, ο Νώντας Ζαφειρόπουλος, η Έλσα Παπαδημητρίου κ. α. Γαμήλιο ταξίδι θα κάνουν, όχι όμως τώρα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μόλις, ξεμπερδέψουν θα πάνε μέχρι το Μεξικό. Αν, ωστόσο επιθυμείς διακαώς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, αύριο το πρωί συντονίσου στον "Πρωινό Καφέ" που θα έχουν βίντεο και καλεσμένη την Τζομπανάκη να διηγείται την εμπειρία του να γίνεσαι νύφη.