Ο γάμος της Λοπέζ

01.10.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, οι προσευχές των ανδρών όλων του κόσμου και τα βουντού της Γουαδελούπης, τελικά δε στάθηκαν ικανά ώστε να ακυρωθεί ο γάμος της Τζένιφερ Λοπέζ. Η εκρηκτική σταρ νυμφεύτηκε το Σάββατο που μας πέρασε τον εκλεκτό της καρδία της και υπερτυχερό, Κρις Τζουντ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι προσευχές των ανδρών όλων του κόσμου και τα βουντού της Γουαδελούπης, τελικά δε στάθηκαν ικανά ώστε να ακυρωθεί ο γάμος της Τζένιφερ Λοπέζ. Η εκρηκτική σταρ με τον "πλούσιο συναισθηματικό κόσμο" νυμφεύτηκε το Σάββατο που μας πέρασε τον εκλεκτό της καρδία της και υπερτυχερό, Κρις Τζουντ. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο Καλαμπασας της Καλιφόρνια, κάτω από άκρα μυστικότητα. Κανείς δεν ήξερε το ακριβές μέρος, ενώ οι μόλις 170 καλεσμένοι είχαν ρητή εντολή μόλις αποστηθίσουν το χάρτη όπου έδειχνε την εκκλησία, να τον κάνουν χίλια κομμάτια και να τον φάνε.

Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να μαθευτεί οτιδήποτε, διότι η νύφη δεν ήθελε να χαλάσουν οι ιδιαίτερες αυτές στιγμές που προσφέρει ένας γάμος. Τώρα, όσοι ήθελαν να πουλήσουν μούρη ότι και καλά ανήκουν στους προνομιούχους που παραβρέθηκαν στο γεγονός, η Τζένιφερ τους επέτρεψε να μιλήσουν από την Κυριακή και μετά, αλλά να μη μπουν σε λεπτομέρειες. Από τα λίγα, λοιπόν που κατάφερα να μάθω Σωτήρη μου, είναι πως στο γάμο δεν υπήρχε ούτε ένας διάσημος φίλος της Λοπέζ. Μόνο οι γονείς του ζευγαριού ήταν, κάτι θείες, θείοι, ανίψια, ξαδέρφια, κουμπάρες, γειτόνισσες και φυσικά ο ατζέντης της Τζενιφερ, Μπένι Μεντίνα, ο οποίος ήταν και ο κουμπάρος. Υπήρχε και κουμπάρα, μια φίλη καλή κι αγαπημένη του γαμπρού. Η καλλιτέχνιδα φορούσε ένα φοβερό νυφικό Βαλεντίνο με ένα τεράστιο πέπλο στο κεφάλι, ενώ το χτένισμα επιμελήθηκε ένα κομμωτής από τη Νέα Υόρκη. Η δεξίωση έλαβε χώρα σε έπαυλη στο Λος Άντζελες, όπου οι παρευρισκόμενοι έφαγαν μέχρι σκασμού, γιατί μπορεί να μην ήσαν πολλοί οι καλεσμένοι, όμως η Τζένιφερ το είχε κάνει το κουμάντο της. Και κέτερινγκ είχε φέρει και διακοσμητές και σεκιούριτι για να φυλάνε τους εκλεκτούς είχε.

Οι νιόπαντροι θα πάνε γαμήλιο ταξίδι τις προσεχείς μέρες, όμως παραμένει άγνωστο το που. Θα αναρωτιέσαι η γνωστή -πια- μαμά Γουαδελούπη πως ήταν καθόλη τη διάρκεια της τελετής και μετά στο γλέντι. Πηγές μου αναφέρουν ότι υπήρχαν στιγμές που από τα μάτια της κύλησε ένα δάκρυ, ενώ άλλες στιγμές κοιτούσε το γαμπρό με ένα βλέμμα "που θα μου πας κακομοίρη Σταχτοπούτε και θα σε κάνω να χορεύεις στο μετρό της Νέας Υόρκης για ένα σεντ τη στροφή". Έλα, όμως που η πεθερά του δε γνωρίζει πως ο Κρις άπαξ και χωρίσει με την κόρη της θα εισπράξει κάτι λιγότερο από τη μισή περιουσία της. Οπότε με το ποσό αυτό μπορεί άνετα να ανοίξει μια Σχολή για επίδοξους χορευτές στα μετρό όλου του κόσμου. Πέρα τα όσα λέω, είναι αλήθεια ότι το ζευγάρι πριν το γάμο υπέγραψε - ως είθισται - σχετικό προγαμιαίο συμβόλαιο.