Παντρεύεται το Σάββατο η Λοπέζ

28.09.2001
Αγαπημένη μου Έβελυν, αύριο είναι μια μεγάλη μέρα και οι άνδρες όλου του κόσμου ενωμένοι θα "πενθούν" για το γάμο της Τζένιφερ Λοπέζ. Η Λατίνα σταρ το Σάββατο θα έρθει εις γάμου κοινωνία με τον αγαπημένο της Κρις Τζούντ , στο Λος Άντζελες σε άγνωστο μέρος και ώρα.
Αγαπημένη μου Έβελυν,


Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα και οι άνδρες όλου του κόσμου ενωμένοι θα "πενθούν" για το γάμο της Τζένιφερ Λοπέζ. Η Λατίνα σταρ το Σάββατο θα έρθει εις γάμου κοινωνία με τον αγαπημένο της Κρις Τζούντ και θα αφεθούν έτσι οι αμαρτίες της, επειδή συνήψε προγαμιαίες σχέσεις πριν βάλει στεφάνι. Το μυστήριο θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες σε άγνωστο μέρος, άγνωστη ώρα. Αυτό ήταν επιλογή της νύφης, η οποία θέλει να παντρευτεί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και από οποιοδήποτε ανεπιθύμητο που θα προσπαθήσει να διακόψει την τελετή στη μέση και ζωσμένος με μια κουμπούρα θα ζητήσει επιτακτικά από την ίδια να τον ακολουθήσει, αλλιώς θα τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Με λίγα λόγια, δε θέλει να μάθει ο Παφ Ντάντι που θα γίνει ο γάμος, διότι ο κακομοίρης ακόμα την αγαπά και ο ερωτευμένος άνθρωπος ποτέ δεν ξέρεις τι σόι τρέλα είναι ικανός να κάνει. Κατά τα άλλα η εκρηκτική σταρ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, που το παιδικό της όνειρο να ντυθεί νυφούλα με τον άντρα των ονείρων της γίνεται πραγματικότητα. Η. μητέρα της πάλι δε συμμερίζεται την άποψη της και ωσάν άλλη Τασώ Καββαδία πρήζει από το πρωί ίσαμε το βράδυ την κόρη της, ότι ο καλός της δεν είναι αυτό που δείχνει. Βλέπεις, η κυρά Γουαδελούπη εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο γαμπρός της είναι ένας προικοθήρας και μισός που έχει βάλει σκοπό ζωής να φάει μέχρι τελευταίου σεντς την περιουσία της κόρης της.

Η Τζένιφερ, ωσάν άλλη Μαριάνα Κουράκου, αγνοεί τη μάνα της, δηλώνοντάς της ότι θα παντρευτεί τον άντρα που αγαπά ακόμη και αν το τίμημα είναι να χάσει τη Γουαδελουπίτσα. Όχι, δεν πρόκειται να πεθάνει από στεναχώρια που η κόρη της δεν την άκουσε, αλλά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην παραβρεθεί στο γάμο. Άπαξ και κάνει πραγματικότητα την απειλή της, η Τζένιφερ δε θα της το συγχωρέσει ποτέ και θα της κόψει την "καλημέρα". Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, η Γουαδελούπη βρίσκεται στην πίσω αυλή του σπιτιού κι επιδίδεται σε βουντού, μπας και γίνει κάτι και ματαιωθεί ο γάμος. Την περίπτωση να πάρει τηλέφωνο τον Μπιν Λάντεν για να τη βοηθήσει, την απέκλεισε κατόπιν ωρίμου σκέψεως, διότι θα της βγει το όνομα ότι κάνει παρέα με τρομοκράτες. Τη Λοπέζ, πάντως το μόνο που την απασχολεί είναι οι προετοιμασίες και τι πρέπει να κάνει, προκειμένου αύριο να είναι ομορφότερη από πότέ.