Κάνουν ''πόλεμο'' στη Ρούλα

28.09.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η Δευτέρα που μας έρχεται είναι πολύ σημαντική για το κοινό της πρωινής ζώνης. Μετά από κάμποσα χρόνια επιστρέφει η Ρούλα (Κορομηλά) και οι Ελληνίδες όλου του κόσμου (Ελλάδα, Κύπρος, Αμερική, Αυστραλία) έχουν κιόλας πάρει θέση "μάχης".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Δευτέρα που μας έρχεται είναι πολύ σημαντική για το κοινό της πρωινής ζώνης. Μετά από κάμποσα χρόνια επιστρέφει η Ρούλα (Κορομηλά) και οι Ελληνίδες όλου του κόσμου (Ελλάδα, Κύπρος, Αμερική, Αυστραλία) έχουν κιόλας πάρει θέση "μάχης". Μου το επιβεβαίωσε και η θεία μου, η οποία μάλιστα εφοδιάστηκε με έφεδρη τηλεόραση, για τη διαβολική περίπτωση που χαλάσει η 29άρα που έχουν στο σαλόνι. "Δεν ξέρεις τι αγωνία έχω για το ποιον θα έχει καλεσμένο στην πρεμιέρα" είπε η θεία κι έβγαλε ένα βαθύ αναστεναγμό. Αυτό το αχ, βαχ, Σωτήρη μου δεν ήταν τυχαίο, διότι οι σκοτεινές δυνάμεις της τηλεόρασης έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο στην "εθνική τηλεπαρουσιάστρια".

Στις 17 Σεπτεμβρίου, εκτός ότι ήταν της Σοφίας, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδας, είχαν πρεμιέρα και ο "Πρωινός Καφές" με το "Σαν στο σπίτι σας". Σε προηγούμενο γράμμα μου σε είχα ενημερώσει για τον κόλπο που ήρθε στη Ρούλα, όταν στο Σεργουλόπουλο και την Μπακοδήμου είδε την κουμπάρα κι επιστήθια φίλη της, Μιμή Ντενίση, ωσάν άλλη Κινέζα αυτοκρατόρισσα να πίνει τον καφέ της κατάχαμα. Αφού ξεπέρασε το σοκ, είπε να το γυρίσει στη Μενεγάκη για να δει τι έχει φέρει. Και σε ποιον νομίζεις ότι έπεσε πάνω; Στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος με όλο τρέλα κι όλο χάρη έλεγε της μεγαλύτερες επιτυχίες του. Τότε άρχισε να νιώθει το αίμα της με ιλιγγιώδη ταχύτητα να ανεβαίνει στο κεφάλι. "Πάει δεν το γλιτώνω σήμερα το διπλό εγκεφαλικό" είπε κι έγειρε στον γυμνασμένο και αθλητικό ώμο του συζύγου της.

Η ταραχή, Σωτήρη μου, ήταν απόλυτα δικαιολογημένη, διότι η δισκογραφική του Αντώνη της είχε υποσχεθεί ότι ο αοιδός θα εμφανιζόταν πρώτα στην εκπομπή της και μετά - αν είχε διάθεση και χρόνο - θα πήγαινε μια βόλτα και στα υπόλοιπα προγράμματα. Τι μεσολάβησε, όμως και ο καλός της φίλος πήγε στην "εχθρό"; Προς το παρόν παραμένει άγνωστο, αλλά μη νομίζεις ότι η Ρούλα θα το αφήσει έτσι. Δύσκολα ξεχνά. Αμ το άλλο, στην πρώτη του "Καφέ" καλεσμένη ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, όμως μη νομίζεις αυτό διόλου ενόχλησε την Κορομηλά, καθότι η σύζυγος του Ευαγγελάτου δεν ήταν στα πλάνα της.
Ωστόσο, κάθισε και την είδε για να παρατηρήσει το νέο της λουκ με τα βαμμένα ακαζού μαλλιά και τα extension της. Τι το ήθελε, όμως η δύσμοιρη; Το τι άκουσε για το άτομό της δε λέγεται. Η Τατιάνα δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Κορομηλά. Μάλιστα, είπε ότι την είχε καλέσει και στην εκπομπή της τον Ιούλιο και της είχε βγάλει και πλάνο, που όμως δεν άρεσε στη Ρούλα, διότι στο συγκεκριμένο ήταν κομμάτι χάλια. "Τι να έκανα Ελένη μου, αφού αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσα να βρω" είπε η Στεφανίδου με ένα παράπονο και τη μελαγχολία ζωγραφισμένη στα μάτια της, στη Μενεγάκη, η οποία συμφώνησε μαζί της πως είναι δύσκολο να τους πιάσεις αυτούς τους διάσημους. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η Ρούλα κατάφερε και ξεπέρασε τα εγκεφαλικά κι έπιασε αμέσως δουλειά για να εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα. Ακούγεται ότι θα έχει συνέντευξη της Μαντόνα και το πιστεύω, διότι τις δύο γυναίκες συνδέουν πάμπολλα πράγματα.