Ένας τέλειος γάμος

28.09.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, ένα χρόνο μετά το γάμο τους και ο Μπραντ Πιτ εξακολουθεί να είναι σφόδρα ερωτευμένος με την Τζένιφερ Ανιστον. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τη ζηλεύει και από πάνω, ακολουθώντας την ακόμη και στα γυρίσματα που έχει, ενώ ήταν καχύποπτος με τον συμπρωταγωνιστή της Μαρκ Γουόλμπεργκ,
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Όπως ξέρεις στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες επικρατεί παντού πόνος και θλίψη για τα θύματα από το τρομοκρατικό χτύπημα. Αυτό, ωστόσο δεν εμπόδισε την ανιψιά της περιπτερούς να πάρει τηλέφωνο τη θεια της και με βαριά τη καρδία να την ενημερώσει ότι ο Μπραντ Πιτ εξακολουθεί να είναι σφόδρα ερωτευμένος με την Τζένιφερ Ανιστον. "Σιγά το νέο" θα σκεφτείς και συμφωνώ μαζί σου, διότι το ίδιο είπα κι εγώ όταν η κυρά Νίτσα (η περιπτερού) άρχισε να μου εξιστορεί τα νέα.

"Ο Πιτ όχι μόνο είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του, αλλά τη ζηλεύει κι από πάνω. Μέχρι και στα γυρίσματα την ακολουθεί για να δει τι κάνει και τι ράνει" μου είπε με έκδηλο τον ενθουσιασμό που υπάρχει τέτοιος άντρας στις μέρες μας. "Όχι σαν τους δικούς μας, που μόλις μας παντρεύονται νομίζουν ότι έδεσαν το γάιδαρό τους" σχολίασε ευθύς αμέσως, επιβεβαιώνοντας το άνωθεν συμπέρασμά μου. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είχα ακούσει ότι ο Πιτ πήγαινε στα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας της Άνιστον, επειδή τον ενοχλούσαν κάποιες ερωτικές σκηνές που είχε η καλή του με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, ένας νέος το ώντι "μπουκιά και συχώριο". Παρακολουθούσε έτσι την κάθε σκηνή κι όταν κάτι ξέφευγε από τα όρια ( της έπιασε το χέρι πιο σφιχτά από ότι έπρεπε, τη φίλησε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου περισσότερο από το προβλεπόμενο) ξερόβηχε με νόημα, οπότε και η καλή του έπιανε το σύνθημα.
Ωστόσο, Τζίνα μου μη νομίζεις ότι η κατάσταση αυτή ενοχλούσε την Τζένιφερ κι ότι η δύσμοιρη ένιωθε εγκλωβισμένη και καταπιεσμένη στο γάμο τούτο. Το αντίθετο, μάλιστα της καλάρεσε, διότι ο Μπραντ με τον τρόπο αυτό της έδειχνε την απέραντη αγάπη του. Άσε, που τα ίδια - και χειρότερα μπορώ να σου πω - είχε κάνει και αυτή ένα χρόνο πριν, στα γυρίσματα της ταινίας "The Mexican" με τη Τζούλια Ρόμπερτς. Έπαιρνε το αεροπλάνο από Λος Άντζελες και πήγαινε στο Μεξικό για κάνα δίωρο, προκειμένου να δει τον αγαπημένο της, αλλά και να ρίξει ένα βλέφαρο για το ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί και αν σε τελική ανάλυση η Τζούλια καλόβλεπε τον άντρα της. Τα ταξίδια αυτά Τζίνα μου τα είχε κάνει ουκ ολίγες φορές. Αφού να σκεφτείς η αεροπορική εταιρεία μέχρι που σκέφτηκε να της κάνει δώρο ένα εισιτήριο, επειδή είναι η καλύτερη και τακτικότερη πελάτισσά τους.

Υπάρχει, όμως η περίπτωση που ο Πιτ έχει γυρίσματα σε ευρωπαϊκή χώρα και η Τζένιφερ να μη μπορεί να πηγαίνει τόσο συχνά, όσο θα ήθελε. Τι νομίζεις ότι κάνουν τότε; Αγόρασαν δυο κάμερες για τον υπολογιστή κι έτσι έχουν Διαδυκτιακή επικοινωνία, όπου μπορούν και βλέπονται. Μάλιστα, έχουν εξελιχθεί στη μεγαλύτερη χαρά για τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της Αμερικής, αφού οι λογαριασμοί που τους έρχονται παρά είναι φουσκωμένοι. Με τις ώρες κάθονται στον υπολογιστή και μιλούν. Μόνο ένας ύπνος τους χωρίζει κι αυτός όχι πάντα, καθώς είναι φορές που ο Μπραντ ξυπνά την αγαπημένη του μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα για να κουβεντιάσουν. Ήθελα να ήξερα τι λένε στις 4 τα ξημερώματα;