''Στα μαχαίρια'' Ρουβάς - Σφακιανάκης

27.09.2001
Αγαπητέ Γιώργο, αν πας στον Σάκη Ρουβά, τον κοιτάξεις στα μάτια και του πεις: "Σφακιανάκης, Νότης Σφακιανάκης", το λιγότερο που μπορεί να σου κάνει είναι να βάλει τους άνδρες που τον φυλάνε να σε πάρουν σηκωτό και να σε στείλουν σπίτι σου σε χρόνο μηδέν. Τόσο χάλια είναι οι σχέσεις τους εδώ και κάτι μέρες.
Αγαπητέ Γιώργο,


Αν πας στον Σάκη Ρουβά, τον κοιτάξεις στα μάτια και του πεις: "Σφακιανάκης, Νότης Σφακιανάκης", το λιγότερο που μπορεί να σου κάνει είναι να βάλει τους άνδρες που τον φυλάνε να σε πάρουν σηκωτό και να σε στείλουν σπίτι σου σε χρόνο μηδέν, αποφεύγοντας την κίνηση στους δρόμους με τα φανάρια και τα μποτιλιαρίσματα. Για τόσο χάλια μιλάμε πως είναι οι σχέσεις τους εδώ και κάτι μέρες. Όχι, ότι πριν ήταν αυτοκολλητάκια, όμως τώρα ο Σάκης ούτε που θέλει να ακούει για τον "άρχοντα".

Όλα ξεκίνησαν από την παραλίγο συνεργασία τους στον "Ουρανό", πρώην "Fever". Ο καιρός περνούσε και όλα έδειχναν πως τελικά οι δύο καλλιτέχνες θα συνυπήρχαν στην ίδια σκηνή, αφού υπήρχε ενθουσιασμός και καλή διάθεση. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου - ιδιοκτήτης του κέντρου - έτριβε με ικανοποίηση τα χέρια του που μόνο αυτός κατάφερε να ταιριάξει τα αταίριαστα. Γιατί, πες μου που αλλού στον κόσμο έχεις δει στα πρώτα τραπέζια να κάθονται πενηντάρηδες, κουστουμαρισμένοι με Paul Smith από το Prince Oliver, καπνίζοντας (Robusto) και στο μπαρ να ουρλιάζουν κοπελίτσες, ντυμένες με τα καλύτερα κομμάτια του Toi Moi, οι οποίες πήραν τιμητική άδεια - για τους καλούς βαθμούς στο πρώτο τετράμηνο της Α΄ λυκείου - από τη "σημαία", δηλαδή τον πατέρα του σπιτιού, να βγουν Σάββατο βράδυ. Οι τρεις πλευρές τα είχαν βρει σχεδόν σε όλα και το μόνο που απέμενε ήταν να πέσουν οι υπογραφές.
Πριν γίνει αυτό, είπαν να κάνουν μια τελευταία συνάντηση για το ρεζουμέ της υπόθεσης. "Λοιπόν" είπε ο Σάκης "Δεν έχω τεράστιες απαιτήσεις φέτος. Δε με νοιάζει να έχω πολύ χρόνο, αφού αυτό που θα κάνω θα είναι λίγο και καλό". "Ωραία και τι ζητάς" ρώτησε ο Νότης. "Πενήντα λεπτά από το πρόγραμμα, δικό μου ηχολήπτη, φωτιστή και το μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού. Α, όταν θα κάνω τις πρόβες θα ήθελα να φέρνει η διεύθυνση τίποτε να λαδώνουμε το αντεράκι μας. Αν γίνεται, επειδή τα παιδιά είναι χορευτές και προσέχουν τη σιλουέτα τους να συνεργαστούμε με την Γκίλι Ντάιετ". "Όχι" είπε κοφτά ο Σφακιανάκης. "Καλά, και με την Taste diet βολευόμαστε". "Δεν καταλάβατε" συνέχισε ο Νότης "Δε συμφωνώ με τις απαιτήσεις σας. Κόψτε κάτι" είπε και σηκώθηκε έφυγε. Τρελάθηκαν, τόσο ο Ψινάκης, όσο και ο Ρουβάς, διότι η συμπεριφορά του αοιδού ήταν αν μη τι άλλο προσβλητική.

Ο Παπαγεωργίου, ο οποίος δεν ήθελε να χαλάσει το σχήμα κανόνισε μια νέα συνάντηση. "Σας κάνω μια τελευταία προσφορά. Αν τη θέλετε έχει καλώς. Λοιπόν, 30 λεπτά από το πρόγραμμα, δικό σου μπαλέτο και ηχολήπτη" είπε ο Σφακιανάκης για να πάρει την απάντηση "Και βέβαια όχι". Το δίδυμο αποχώρησε, ενώ ήταν τόσο νευριασμένοι από το Νότη που το δήλωσαν: "Δε θα βάλουν τραγούδια του, ούτε όταν θα θέλουν να κάνουν σπάσιμο στον ενοχλητικό, κουλτουριάρη γείτονα τους". Αν, ωστόσο πιστεύεις ότι του "δικού" σου απέμεινε η Γιαγκούση, απατάσαι οικτρά. Τον Σάκη ήρθε να αντικαταστήσει ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με το Σφακιανάκη, αλλά είναι και πατέρας μικρού παιδιού, ενώ θέλει να είναι μαζί του και τις νύχτες, διότι εκεί πάνω στη Δροσιά, τέρμα Θεού, η Τοπάζη - σύζυγος Δάντη - φοβάται μόνη της. Όταν, όμως το Λιτσάκι άκουσε ότι έρχεται ο πρώην άντρας της, πήρε τα μπογαλάκια της και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, διότι δεν έχει καμία όρεξη να συνεργαστεί μαζί του. Τη θέση της, απ' ότι ακούω θα πάρει η Πέγκυ Ζήνα, η οποία άγνωστο γιατί επέλεξε φέτος το χειμώνα να δουλέψει...part time.