Η αποχή της Δημητρίου

27.09.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, από χθες (Τρίτη) βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρω τι να κάνω. Άκουσε η θεία μου πως η Άντζελα Δημητρίου δεν πρόκειται να εμφανιστεί τη φετινή σεζόν σε κάποια πίστα και η δύσμοιρη είναι απαρηγόρητη. Εξάλλου, όπως λέει "Χειμώνας χωρίς Άντζελα, είναι φαΐ χωρίς αλάτι".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από χθες (Τρίτη) βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρω τι να κάνω. Άκουσε η θεία μου πως η Άντζελα Δημητρίου δεν πρόκειται να εμφανιστεί τη φετινή σεζόν σε κάποια πίστα και η δύσμοιρη είναι απαρηγόρητη. Το τι κλάμα έχει ρίξει - και συνεχίζει να ρίχνει - δεν το συζητώ, ποτάμια τα δάκρυα, επειδή όπως λέει "Χειμώνας χωρίς Άντζελα, είναι φαΐ χωρίς αλάτι". Δυστυχώς, Σωτήρη μου η απόφαση της καλλιτέχνιδας είναι οριστική και αμετάκλητη. Κι αυτό είναι που τρελαίνει τη θεία μου, διότι όταν η "Λαίδη" λέει, δεν ξε-λέει.

Βλέπεις, η αοιδός είναι τόσο πικραμένη και τσαντισμένη από τον επιχειρηματία του "Τούνελ" που θέλει οπωσδήποτε ένα χρόνο για να συνέλθει. Αλήθεια, σου έχω πει ότι η Άντζελα ήταν να εμφανιστεί στο εν λόγω κέντρο - μετά του Κόκοτα του νεότερου και του Χρίστου Αντωνιάδη - και πως την τελευταία στιγμή ο επιχειρηματίας τους είπε ότι ματαιώνεται η συνεργασία, επειδή θα μετατρέψει την πίστα σε mainstream club; Μόλις, το άκουσε η Δημητρίου έγινε τόσο έξαλλη, που ποιος την είδε και δε φοβήθηκε. Η, δε, αντίδραση της είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη, διότι η αοιδός είχε κάνει τις θυσίες της προκειμένου να εμφανιστεί στο "Τούνελ". Πρώτον, συμφώνησε να τα "βρει", άρα να?ανεχτεί για έναν ολόκληρο χειμώνα τον Αντωνιάδη, με τον οποίο αν θυμάσαι πέρυσι το καλοκαίρι είχαν ολίγο "σφαχτεί". Δεύτερον, είχε πάρει τηλέφωνο τη Ντονατέλα (Βερσάτσε) για να της στείλει ένα προσπέκτους με τα καινούργια μοντέλα του Οίκου, Τρίτον, έβαλε το Νουράι να της φτιάξει δυο, τρία κοσμήματα για τις εμφανίσεις της και τέταρτον - και το κυριότερο- είχε αρνηθεί άλλες εξίσου σημαντικές προτάσεις.

Θα περίμενες, τώρα φίλτατε ότι η Άντζελα ωσάν "ταύρος εν υαλοπωλείο" θα άρχιζε στα...χαστούκια, όσους αθέτησαν τη συμφωνία. Λάθος, η "Λαίδη" ως ανώτερος άνθρωπος που είναι, τους έβαλε στην black list της, πήρε τον αγαπημένο της Νουράι κι έφυγαν για μέρη εξωτικά. Άμα τη επιστροφή της θα καθίσει λίγο να ξαποστάσει, να παίξει με την εγγόνα της και να διαβάσει την κόρη της Όλγα για το σχολείο. Μετά, δεν αποκλείεται να κανονίσει κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό, στα πλαίσια της προώθησης της διεθνούς καριέρας της. Αυτό, η αλήθεια εξαρτάται και από τις εξελίξεις στον Αραβικό κόσμο κι αν θα συνεχίσει να υπάρχει ειρήνη στο Αφγανιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Πακιστάν, τη Σ. Αραβία, το Λίβανο και άλλες χώρες, στων οποίων τα charts η Δημητρίου είναι το Νο.1.