Αγωγή Ευαγγελάτου σε Κοντομηνά!

22.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην αρχή ακούστηκε ως φήμη, ότι τάχα μου ο Νίκος Ευαγγελάτος πηγαίνει στα δικαστήρια τον Δημήτρη Κοντομηνά, ζητώντας ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην αρχή ακούστηκε ως φήμη, ότι τάχα μου ο Νίκος Ευαγγελάτος πηγαίνει στα δικαστήρια τον Δημήτρη Κοντομηνά, ζητώντας ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ, επειδή ο δεύτερος αθέτησε τη συμφωνία τους. Και ποία ήταν αυτή; Είχαν συμφωνήσει να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, την περίοδο μάλιστα που ο ένας και μοναδικός άνκορμαν του σταθμού ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Τς, τς, τς» αναφωνήσαμε όταν ακούσαμε τις φήμες αυτές, διότι ως γνωστών ο Ευαγγελάτος «α πα πα πα, δεν κάνει τέτοια πράγματα». Να πηγαίνει, δηλαδή, σε ένα κανάλι και να θέλει σώνει και καλά να γίνει παρουσιαστής στη θέση του παρουσιαστή. Έλα, όμως, που οι φήμες δεν ήταν τελικά φούμαρα, αφού ο Ευαγγελάτος πράγματι διεκδικεί το ποσό αυτό.

Μάλιστα, παραδέχεται πως είχε κάνει ένα ιδιωτικό συμβόλαιο με τον Κοντομηνά, που έλεγε πως θα αναλάβει την κεντρική παρουσίαση του δελτίου. Η μεγάλη αυτή ώρα δεν έλεγε να έρθει και παρά τις συνεχείς οχλήσεις του, δεν έβλεπε φως. Ώσπου, μια ωραία μέρα του ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης του Alpha πως το συμβόλαιο δεν ισχύει. Κι αν ο Χατζηνικολάου «γλίτωσε» την καρέκλα του, δε συνέβη το ίδιο και με κάποια άλλη αργότερα, ονόματα δε λέμε, την Έλλη δεν θίγουμε. Πάντως, αν ο Ευαγγελάτος συνεχίσει έτσι, το βλέπω να ιδρύεται σύλλογος «παρουσιαστές - παράπλευρες απώλειες Ευαγγελάτου»!