Προβλήματα στο γάμο της Λόπεζ!

21.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο, τι λάμπει δεν είναι χρυσός και όπου βλέπεις πολλά χαμόγελα δεν είναι από ευτυχία. Πάρε παράδειγμα, την Τζένιφερ Λόπεζ και τον σύζυγό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο, τι λάμπει δεν είναι χρυσός και όπου βλέπεις πολλά χαμόγελα δεν είναι από ευτυχία. Πάρε παράδειγμα, την Τζένιφερ Λόπεζ και τον σύζυγό της, Μαρκ Αντονι, οι οποίοι στις δημόσιες εμφανίσεις τους συναγωνίζονται ποιος θα δείξει περισσότερη οδοντοστοιχία από την τόση ευτυχία, αλλά στην πραγματικότητα μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση στον γάμο τους και οι τσακωμοί να δίνουν και να παίρνουν. Μάλιστα, πολλοί τους έχουν δει να τσακώνονται ακόμη και δημοσίως. Όπως καλή ώρα την Πρωτοχρονιά σε ένα πάρτι όπου βρέθηκαν. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η αιτία των προβλημάτων και των τσακωμών τους είναι το ενδιαφέρον που δείχνει ο Μαρκ για την Σαϊεντολογία.

Ειδικά, από τότε που έγιναν κολλητοί με τον Τομ Κρουζ, ο Αντονι φαίνεται πως «ψήνεται» με την Σαϊεντολογία, κάτι που έχει εξοργίσει την Καθολική Τζένιφερ. Η ίδια, ούτε που θέλει να ακούει για την εν λόγω αίρεση και κάθε φορά που δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν ασπαστεί την Σαϊεντολογία, γίνεται έξω φρενών. Ποιος είδε, δηλαδή, την ντίβα και δεν φοβήθηκε. Πάντως, τα προβλήματα στο γάμο της είναι ο λόγος που αποφάσισε να αναβάλει για αργότερα τη απόκτηση ενός παιδιού.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]