Δέκα κόκκινα τριαντάφυλλα για τον Λάκη!

15.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία ανθοδέσμη με 10 κόκκινα τριαντάφυλλα παρέλαβε πριν λίγες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος και αποστολέας δεν ήταν, ας πούμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία ανθοδέσμη με 10 κόκκινα τριαντάφυλλα παρέλαβε πριν λίγες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος και αποστολέας δεν ήταν, ας πούμε, ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς επειδή το «ΑΛ Τσαντίρι» σκίζει σε νούμερα και του έστειλε για να τον συγχαρεί, αλλά μία φανατική θαυμάστρια του Λάκη, που του προέκυψε τελευταία.

«Για σένα μπορώ να κάνω τα πάντα. Το ξέρεις ότι σε αγαπώ. Δική σου. Βέρα». Διάβασε και ξαναδιάβασε το μπιλιετάκι ο Λάκης και άκρη δεν έβγαζε. Who is Βέρα; Μην είναι η Βέρα Κρούσκα; Μην είναι η Βέρα Γουάνγκ; Μην είναι η «Βέρα στο δεξί»; Γιατί, άλλη Βέρα δεν του ερχόταν στο μυαλό. Αλλά αλί, αλί και τρις αλί του, η «σκέτη Βέρα» που υπέγραφε ήταν η Βέρα Λάμπρου!

Κακός μπελάς έχει βρει τον Λαζόπουλο, αλλά αυτά παθαίνουν οι μοιραίοι άνδρες, που σημαδεύουν μία γυναίκα. Έτσι, μετά από το βίντεο κλιπ, που τον έβαλε να πρωταγωνιστεί μέσω μίας φωτογραφίας, ήρθε η σειρά να τον... ανθοστολίσει. Για το τι έπεται, άγνωσται αι βουλαί της Βέρας. Εξάλλου, μέχρι να ασχοληθεί μαζί της στην εκπομπή, δεν αποκλείεται να τον κάνει ακόμη και τραγούδι.