Η Δρούζα θέλει να φύγει από την ΕΡΤ!

15.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Το καπελάκι μου στραβά το φόρεσα και άντε γεια. Υπάρχουνε και αλλού ελιές, που κάνουν... φραπελιές»! Με μία επιστολή της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το καπελάκι μου στραβά το φόρεσα και άντε γεια. Υπάρχουνε και αλλού ελιές, που κάνουν... φραπελιές»! Με μία επιστολή της - στο εντελώς ξαφνικό - προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Ανδρέα Παναγόπουλο, η Άννα Δρούζα ζητάει να βρεθεί μία φόρμουλα, ώστε να την αποδεσμεύσουν από το συμβόλαιο της. Ούτως ειπείν, η γνωστή παρουσιάστρια θέλει να φύγει από την κρατική τηλεόραση.

Το θέμα που έσκασε τελευταία με το συμβόλαιο της και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει η παραγωγή της εκπομπής «Η ζωή είναι παιγνίδι» ετησίως, αποτέλεσε μέγα σκάνδαλο. Συζητήθηκε παντού και από όλους. Από τον Τύπο, από τις μεσημεριανές εκπομπές και μη, από τον απλό κόσμο, που δέκα ζωές να δουλεύει, 2,5 εκατομμύρια δεν πρόκειται να βγάλει. Και μέσα σε αυτόν τον πανικό, η Δρούζα - που θεώρησε ότι έπεσαν όλοι να την φάνε, χωρίς να της δώσουν την ευκαιρία να εξηγήσει - ζητά από την ΕΡΤ να την αφήσουν ελεύθερη.

Και για να δεις ότι δεν εκμεταλλεύεται έναν δημόσιο οργανισμό, όπως την κατηγόρησαν πολλοί, δεν θα διεκδικήσει τα χρήματα που είναι να πάρει για τις υπόλοιπες εκπομπές. Ούτε η ίδια ως παρουσιάστρια, ούτε η εταιρία παραγωγής. Έτσι, η Δρούζα γίνεται ίσως ο πρώτος πολίτης που «χαρίζει» χρήματα στο δημόσιο! Γρήγορα στο ρεκόρ Γκίνες! Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον; Φήμες την θέλουν να πηγαίνει από την επόμενη σεζόν στο Star. Οπότε καταλαβαίνεις ότι θα γίνει «του εξωγήινου του πανηγύρι». Εξάλλου, το κανάλι με τη γραμμή καταγγελιών για UFO, έχει μαζέψει μπόλικο υλικό.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]