Ο Δάντης θέλει να ξεχάσει την Γιουροβίζιον!

12.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν ζητήσεις από τον Χρήστο Δάντη να σου τραγουδήσει «Μαντόνα», αυτός θα σου πιάσει μεγάλες επιτυχίες της ντίβας και ουχί το δικό του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν ζητήσεις από τον Χρήστο Δάντη να σου τραγουδήσει «Μαντόνα», αυτός θα σου πιάσει μεγάλες επιτυχίες της ντίβας και ουχί το δικό του γιουροβιζιονικό ροκ τετέλι τραγούδι «No Madonna»! Και δεν είναι επειδή ο αοιδός δεν κατάλαβε την παραγγελιά, αλλά επειδή δεν θέλει να τραγουδάει το εν λόγω κομμάτι.

Ο Δάντης μετά το τέλος της ιστορίας με την Γιουροβίζιον, θέλει να τα αφήσει όλα πίσω και να μην ασχοληθεί ξανά. Και για του λόγου το αληθές, σε καμία εμφάνιση του δεν τραγουδάει το «Madonna». Πριν τον τελικό, το έλεγε πάντα στο πρόγραμμα του, μπας και το γνωρίσει ο κόσμος και το αγαπήσει. Μετά τον τελικό κι αφού ο κόσμος δεν έδειξε και τρομερή λατρεία για το τραγούδι, ο Δάντης σκέφτηκε πως δεν υπάρχει λόγος να το λέει.

Έτσι, στην τελευταία συναυλία που έδωσε στον Βόλο είπε όλες τις επιτυχίες του, ακόμη κι άλλων καλλιτεχνών, αλλά no «No Madonna». Ωστόσο, ο κόσμος ζητούσε από τον αοιδό να το πει και σε μία τέτοια... απαίτηση δεν μπορούσε να πει «όχι». Αυτή, δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία φορά που το άδει, αφού ο Δάντης θέλει πολύ να ξεχάσει την Γιουροβίζιον!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]