Η Δημητρίου διαψεύδει ότι πάει σε ψυχολόγο!

13.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να ακούσω νέα για την Άντζελα Δημητρίου κι εκεί που άρχισα να αναρωτιέμαι: «τι κάνει αυτή η ψυχή»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να ακούσω νέα για την Άντζελα Δημητρίου κι εκεί που άρχισα να αναρωτιέμαι: «τι κάνει αυτή η ψυχή», τσουπ σκάνε κάτι φήμες που θέλουν την αοιδό να επισκέπτεται ψυχολόγο επειδή περνάει δύσκολη φάση! Το διαζύγιο της από τον Γιώργο Τρούπη, η ιστορία με τον πατέρα της, αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά, έκαναν ράκος την Άντζελα, η οποία ζήτησε τη βοήθεια του ειδικού.

Ευτυχώς, για τον επιστήμονα, που ξέρει πάνω κάτω για τη ζωή της «Λαίδης», διότι διαφορετικά θα χρειάζονταν ένα χρόνο συνεδρίες, μέχρι να καλύψουν το κεφάλαιο «δύσκολα νεανικά χρόνια της εργάτριας Αγγελικής Κιουρτσάκη». Και μέσα σε αυτόν τον πανικό των φημών, βγήκε η Δημητρίου οργισμένη να διαψεύσει τα όσα ακούγονται και γράφονται. Η ίδια είναι καλύτερα από ποτέ και δεν πηγαίνει σε κανέναν ψυχολόγο.

Μάλιστα, απορεί πως βγήκαν οι φήμες, αν και οι «οχτροί» είναι άτιμη φάρα. Εδώ, σου λέει, ότι οι «οχτροί» κυκλοφόρησαν τη φήμη πως η «Λαίδη» έχει πάρει baby sitter για το σκυλάκι της, στην οποία δίνει 50 ευρώ. Το μήνα, τη μέρα θα σε γελάσω. Ούτε η Πάρις Χίλτον να ήταν. Πάντως, η αοιδός αρνείται ότι έχει baby sitter. Μία υπηρέτρια έχει - όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια - και μέσα στα καθήκοντα του σπιτιού έχει και το σκυλάκι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]