Ακομψη απόλυση Καρατζαφέρη!

05.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρακαλείται ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του Alpha. Γιατί, πλέον, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στην Κάντζα το ερώτημα δεν είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρακαλείται ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα του Alpha. Γιατί, πλέον, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στην Κάντζα το ερώτημα δεν είναι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει (εξάλλου, εδώ έχουμε πολλούς υποψήφιους), αλλά ποιος τελευταίος. Ούτε Big Brother να ήταν ο Alpha με μία αποχώρηση κάθε εβδομάδα. Όσο για τον «νικητή», αυτός που θα φύγει τελευταίος, ως έπαθλο θα πάρει την... αποζημίωση του!

Τελευταία αποχώρηση από το κανάλι, ήταν αυτή του Σπύρου Καρατζαφέρη, ο οποίος πληροφορήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, από το γραφείο προσωπικού, τη λύση της συνεργασίας τους. Αποζημίωση δεν θα πάρει, διότι λέγεται πως υπήρχε ειδικός όρος στο συμβόλαιό του, ενώ η εκπομπή του «Αναζητήσεις», παραμένει στον σταθμό και περιμένει τον επόμενο παρουσιαστή. Τα νέα της απόλυσης δεν ξάφνιασαν κανέναν, αφού ήταν αναμενόμενη.

Εξάλλου, πριν ένα μήνα ο Καραταζαφέρης είχε υποβάλλει την παραίτηση του, αλλά τελευταία στιγμή τα είχαν βρει με τον Alpha και παρέμεινε. Έτσι, ο Σπύρος ακολούθησε τον φίλο του, Γιώργο Τράγκα, ο οποίος επίσης αποτελεί παρελθόν από το κανάλι. Κι, όπως φαίνεται κι ακούγεται και άλλοι θα περάσουν την πόρτα της εξόδου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]