Τρίτη επιλογή η Μελέτη!

02.03.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το ομολογώ, νιώθω τύψεις που σκέφτηκα άσχημα πράγματα για την Ελεονώρα Μελέτη. Πήγε η κοπέλα στον τελικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ομολογώ, νιώθω τύψεις που σκέφτηκα άσχημα πράγματα για την Ελεονώρα Μελέτη. Πήγε η κοπέλα στον τελικό για την Γιουροβίζιον να δώσει την υπέρ- πολύτιμη ψήφο της και στάθηκα στη διαφήμιση που έκανε στην πραμάτεια της, τον «Πρωινό Καφέ». Ούτε να της πως ένα «μπράβο» που αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση που της έκανε η ΕΡΤ και άλλοι συνάδελφοι της αρνήθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Το ήξερες εσύ πως η ΕΡΤ πριν στραφεί στην Ελεονώρα είχε κάνει πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Αμέ. Αλλά η «βασίλισσα» και το «καλό παιδί» αρνήθηκαν να πάνε στη κριτική επιτροπή. Έτσι, πρότειναν στην Μελέτη, η οποία μάλλον δεν ήξερε για την απόρριψη των άλλων δύο. Γιατί, αν το ήξερε, ίσως να αρνιόταν κι αυτή με τη σειρά της. Και όχι να πανηγυρίζει, λες και της πρότειναν να γίνει μέλος στην Ακαδημία των Όσκαρ!

Κατά τα άλλα, την Παρασκευή η Ελεονώρα προσπάθησε να μαζέψει τα αμάζευτα για τα όσα ακούστηκαν από πολλούς ότι προσπάθησε να «κλέψει» θέματα για την εκπομπή της, αφήνοντας τους υπόλοιπους απ’ έξω. Η ίδια αρνείται πως έγινε κάτι τέτοιο. Τι κι αν την κατέγραψε η κάμερα να λέει σε συνεργάτη της, πως έχει πολλά θέματα να παίξει αύριο; Λεπτομέρειες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]