Το νέο λουκ της Μπέκαμ!

28.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τώρα που η Βικτόρια Μπέκαμ μετακόμισε στο Χόλιγουντ και θα κάνει μία νέα αρχή στη... celebrity ζωή της, δεν μπορεί να είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τώρα που η Βικτόρια Μπέκαμ μετακόμισε στο Χόλιγουντ και θα κάνει μία νέα αρχή στη... celebrity ζωή της, δεν μπορεί να είναι με το ίδιο στυλ που είχε στην Ευρώπη. Οφείλει να κάνει μία ανανέωση, διότι διαφορετικά στο Χόλιγουντ θα την χαρακτηρίσουν ως... οπισθοδρομικιά Ευρωπαία, που ήρθε σαν τη βλάχα να κατακτήσει το Χόλιγουντ.

Κι επειδή, δεν την παίρνει να κάνει πολλές αλλαγές πάνω της (να χάσει κιλά αποκλείεται, διότι στο τέλος θα εξαφανιστεί. Botox ή άλλες αισθητικές επεμβάσεις, δεν τις έχει πολύ ανάγκη), είπε να αλλάξει τα μαλλιά της. Εξάλλου, η Βικτόρια δεν έχει πρόβλημα να πειραματίζεται με τις τρίχες της κεφαλής της. Έτσι, την Τρίτη πήγε στον καλύτερο κομμωτή του Χόλιγουντ κι έκοψε ακόμη πιο κοντά τα μαλλιά της.

Όπως καταλαβαίνεις, το νέο λουκ της Βικτόρια, που για να είμαι ειλικρινής της πηγαίνει, αναμένεται να έχει το ίδιο σουξέ με το κοντό καρέ που έκανε τον περασμένο Αύγουστο. Η Μπέκαμ ευελπιστεί το νέο της λουκ να αγαπηθεί και από τις Αμερικανίδες. Αν, δε, συμβεί κάτι τέτοιο μιλάμε για μεγάλο θρίαμβο της Posh!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]