Μελέτη και Τουτουνζή στην επιτροπή του τελικού!

28.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η πιο μεγάλη ώρα για τους τρεις υποψήφιους της Γιουροβίζιον, Τάμτα, Χρήστο Δάντη και Σαρμπέλ, έφθασε και το βράδυ στον τελικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η πιο μεγάλη ώρα για τους τρεις υποψήφιους της Γιουροβίζιον, Τάμτα, Χρήστο Δάντη και Σαρμπέλ, έφθασε και το βράδυ στον τελικό θα ξέρουν ποιος θα πάρει το εισιτήριο για Ελσίνκι. Η αγωνία είναι μεγάλη και κανείς δεν μπορεί να κάνει προγνωστικά. Μπρρρρ. Τι θρίλερ κι αυτό.

Κι αν ο κόσμος έχει δημιουργήσει μία τάση, δεν ξέρεις τι θα ψηφίσει η κριτική επιτροπή. Άντε δηλαδή να μαντέψεις, ποιο τραγούδι θα ακουστεί καλύτερα στο μουσικό αυτί της Ελεονώρας Μελέτη ή της Ρέας Τουτουνζη. Μη μου πεις ότι δεν ξέρεις πως οι δύο γυναίκες είναι μέλη της επιτροπής; Στην αρχή όταν ακούστηκαν τα ονόματα, νόμιζα ότι η ΕΡΤ μας κάνει πλάκα. Αλλά σε τόσο σοβαρά θέματα, η κρατική τηλεόραση δεν αστειεύεται.

Εξάλλου, η επιλογή των δύο κοριτσιών δεν είναι και τόσο άσχετη. Έχουν σχέση με τη μουσική και μάλιστα μεγάλη. Μήπως δεν έχει αφήσει μπουζούκι για μπουζούκι που να μην το έχει επισκεφθεί η Ελεονώρα; Η κλαμπ για κλαμπ η Ρέα; Κι αν δεν έχουν μουσική άποψη τα δύο party animal, ποιος έχει; Ο Μίμης Πλέσσας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που επίσης είναι στην επιτροπή; Τέλος πάντων. Την επιτροπή συμπληρώνουν ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Τζώνυ Καλημέρης, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος και ο Αντώνης Ανδρικάκης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]