Η Αλεξανδράτου ερωτεύτηκε δάσκαλο οδήγησης!

28.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ερωτευμένη είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν με κάποιον καλλιτέχνη ή έστω επιχειρηματία,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ερωτευμένη είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν με κάποιον καλλιτέχνη ή έστω επιχειρηματία, η Τζούλια αγάπησε έναν τίμιο δάσκαλο οδήγησης! Για να δεις τι ακομπλεξάριστη γυναίκα που είναι η Τζούλια. Αν και ο δασκαλάκος, που είναι λεβεντιά για να ρίξει κοτζαμ Αλεξανδράτου στην αγκαλιά του, τα 10 λεπτά δημοσιότητας που αντιστοιχούν στον καθένα μας, τα πήρε.

Είχε εμφανισθεί στο «Love Generation» του Star και ζητούσε μία γυναίκα με ωραίο πρόσωπο, χαμόγελο και πισινό για να της προσφέρει την καρδιά του. Στο παιγνίδι δεν τη βρήκε, αλλά άμα έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, γνωρίζεις από το πουθενά την Τζούλια. Η γνωριμία τους έγινε σε κλαμπ μέσω κοινών φίλων. Από την πρώτη στιγμή ένιωσαν αυτό το κάτι και το πρώτο ραντεβού δεν άργησε να έρθει.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει σε νυχτερινές εξόδους, αλλά οι ίδιοι επιμένουν πως είναι μόνο φίλοι και τίποτε παραπάνω. Έκπληξη θα ήταν, αν έλεγαν το αντίθετο. Μάλιστα, ο δάσκαλος σε δηλώσεις του το έπαιξε και λίγο δύσκολος, ενώ ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος που του «χρεώνουν» σχέση με την Τζούλια. Προφανώς, θα γνωρίζει κάθε μέρα γυναίκες τύπου Αλεξανδράτου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]