Που είναι η Ρούλα; Οεο...

07.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, είμαι πολύ φαρμακόγλωσσα. Δεν είναι να πιάσω κάποιον στο στόμα μου, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Τς τς. Πάρε παράδειγμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, είμαι πολύ φαρμακόγλωσσα. Δεν είναι να πιάσω κάποιον στο στόμα μου, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Τς τς. Πάρε παράδειγμα με τη Ρούλα Κορομηλά. Με το που αναφέρθηκα στη νέα της εκπομπή «Ζωή σαν όνειρο», ήρθε η επαγγελματική της ζωή να γίνει... σαν εφιάλτης. «Μαύρο σκοτάδι» πλάκωσε στην Κάντζα και «τύλιξε» μαζί και την Ρούλα. Βρε εδώ η Ρούλα, εκεί η Ρούλα, πουθενά η Ρούλα.

Οι φήμες κάθε μέρα φουντώνουν όλο και περισσότερο και θέλουν την παρουσιάστρια να αποτελεί παρελθόν από τον Alpha. Επίσημα, δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε, όμως η εκπομπή της αποτελεί παρελθόν, αφού κόπηκε πριν την ώρα της. Όλοι ψάχνουν την Κορομηλά μπας και τοποθετηθεί επί του θέματος, αλλά αυτή είναι άφαντη. Κάποιοι λένε πως έλειψε για μία εβδομάδα στο εξωτερικό και τώρα βρίσκεται στο σπίτι της, χωρίς να θέλει να έχει καμία ανάμειξη με το όλο θέμα.

Πάντως, λένε ότι το συμβόλαιο της προβλέπει συνολικά δώδεκα εκπομπές. Με τα κοψίματα, όμως, η Ρούλα κατάφερε με πολύ κόπο να βγάλει έξι. Άρα τις απομένουν άλλες τόσες. Τι θα γίνει κανείς δεν γνωρίζει, ενώ όλοι έχουν τη ίδια απορία. Αν πράγματι η Κορομηλά αποτελεί παρελθόν από το κανάλι, γιατί δεν έχουν βγάλει μία ανακοίνωση; Να μου φύγει κι εμένα το άγχος, αν γλωσσόφαγα τη γυναίκα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]