Ξεσπάθωσε το "Μικρό μου πόνι"!

07.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άργησε αλλά τελικά μίλησε το «μικρό μου πόνι» για το τέλος της συνεργασίας του με την Σοφία Αλιμπέρη και γιατί έφυγε από την εκπομπή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άργησε αλλά τελικά μίλησε το «μικρό μου πόνι» για το τέλος της συνεργασίας του με την Σοφία Αλιμπέρη και γιατί έφυγε από το «Καλομελέτα κι έρχεται». Ο λόγος για τον Μιχάλη Μαρίνο, ο οποίος δεν είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε, αλλά τουλάχιστον επιβεβαίωσε τις υποψίες μας. Ποιες ήταν αυτές; Ότι έφυγε για να έρθει... μετά Βαΐων και Κλάδων ο Αλέξανδρος Παρθένης, τον οποίο η Σοφία από την αρχή ήθελε στο πλευρό της.

Ο Μαρίνος ήταν επιλογή του ΑΝΤ1 και η Αλιμπέρτη δεν είχε παρά να συμφωνήσει με αυτό. Ωστόσο, όσο διάστημα δούλεψαν μαζί, δεν κατάφεραν να «δέσουν» μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο λόγος της απομάκρυνσης, ότι δεν είχαν καλή χημεία οι παρουσιαστές, να φαντάζει ως ο πιο λογικός. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε για εβδομαδιαίο περιοδικό, έβγαλε τα «εσώψυχα» του, που τόσο καιρό τα κρατούσε μέσα του.

«Απομακρύνθηκα γιατί δεν μπόρεσα να καλύψω τις ανασφάλειες της κυρίας Αλιμπέρτη» είπε ο ηθοποιός για να συνεχίσει: «ίσως περίμενε να λειτουργήσω όπως ο Θανάσης Πάτρας, αλλά δεν...». Είδες; Άργησε, αλλά τα έχωσε γερά. Πάντως, δεν κρατάει κακία σε κανέναν, ενώ δεν θεωρεί ότι έπεσε «θύμα» ενός μεγάλου έρωτα, που το ζευγάρι δεν μπορεί να ζήσει λεπτό μακριά ο ένας από τον άλλον.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]