Βινς Βον: "Τζένιφερ γύρνα πίσω"!

06.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Γύρνα πίσω θα πεθάνω. Έχω αρχίσει και τα χάνω». Σε τέτοια φάση βρίσκεται ο Βινς Βον, ο οποίος σύμφωνα με αμερικανικό περιοδικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Γύρνα πίσω θα πεθάνω. Έχω αρχίσει και τα χάνω». Σε τέτοια φάση βρίσκεται ο Βινς Βον, ο οποίος σύμφωνα με αμερικανικό περιοδικό έχει μετανιώσει για τον χωρισμό του με την Τζένιφερ Άνιστον, την οποία και θέλει πίσω. Ο Βον δεν περίμενε ότι θα στεναχωριόταν τόσο πολύ, αφού όλα αυτά τα χρόνια είχε μάθει να ζει ελεύθερο πουλί και από κανάρα σε κανάρα να κελαηδάει.

Με την Τζένιφερ, όμως, είναι διαφορετικά και τρεις μήνες μετά τον χωρισμό τους δηλώνει δημοσίως πως όχι μόνο θέλει να τα ξαναβρούν, αλλά να παντρευτούν και αποκτήσουν οικογένεια με πολλά παιδάκια. Πολλοί, όταν άκουσαν τον Βινς, αναρωτήθηκαν τι πίνει ο ηθοποιός και δεν τους δίνει, αφού τον ήξεραν ως αμετανόητο εργένη και τώρα τους προκύπτει... παιδί για σπίτι. Ο ίδιος δεν πτοείται, ενώ δηλώνει προβληματισμένος και στεναχωρημένος που η Τζένιφερ θέλει να υιοθετήσει ένα παιδάκι και να το μεγαλώσει μόνη της.

Πονάει η καρδιά του και μόνο στη σκέψη, ότι θα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μόνη της, χωρίς τη βοήθεια ενός άνδρα. Γι αυτό και θέλει να τα ξαναβρούν, για να σταθεί στο πλευρό της και να προσφέρει τη στήριξη του. Εξάλλου, την περίπτωση της υιοθεσίας την είχαν σκεφτεί, ενώ ήταν ακόμη ζευγάρι. Τώρα, τι θα κάνει η Τζένιφερ κι αν υποκύψει στην... έκκληση του, θα δείξει το μέλλον. Πάντως, ο Βινς έχει αρκετές πιθανότητες, ειδικά τώρα που αποφάσισαν να παντρευτούν Τζολί - Πιτ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]