"Η πριγκίπισσα Ιωάννα Λίλλη"!

15.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μην είναι η πριγκίπισσα Λετίθια της Ισπανίας; Μην είναι η Ράνια της Ιορδανίας; Μην είναι έστω η Βικτόρια Μπέκαμ; Όοοχι. Είναι η Ιωάννα Λίλλη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μην είναι η πριγκίπισσα Λετίθια της Ισπανίας; Μην είναι η Ράνια της Ιορδανίας; Μην είναι έστω η Βικτόρια Μπέκαμ; Όοοχι. Είναι η Ιωάννα Λίλλη του Θοδωρή Ζαγοράκη και για τη γέννηση της κόρης της, δεν παρήγγειλε τα προικιά της στην Πόλη, αλλά το νυχτικό της σε σχεδιαστή. Για να μη σε μπερδεύω. Η Λίλλη, που σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, παρήγγειλε από τον Παντελή Μήτσου να σχεδιάσει το νυχτικό που θα φορέσει στο μαιευτήριο και τα μωρουδιακά της μικρής.

Εμάς τις απλές, κοινές θνητές η ιδέα μας ξενίζει τα μάλα. Έχε, όμως, υπόψη σου ότι οι γαλαζοαίματες συνηθίζουν να ράβονται ακόμη κι όταν πάνε να γεννήσουν. «Είναι η Ιωάννα γαλαζοαίματη»; Απ’ ότι ξέρω όχι, αλλά από τη στιγμή που θα φέρει στον κόσμο το «υψηλό μωρό του Πανοράματος», δεν μπορεί να το υποδεχτεί με ένα απλό νυχτικό και μία απλή ρόμπα του εμπορίου. Έτσι, ζήτησε από τον Μήτσου, ο οποίος της σχεδίασε το νυφικό κι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη, να της ράψει ένα νυχτικό, μία ρόμπα και τα ρούχα της μικρής.

Έτσι, είναι. Θα πηγαίνουν, δηλαδή, φίλοι και γνωστοί να τις δουν και θα είναι σαν όλες τις λεχώνες και τα νεογέννητα; Ο Ζαγοράκης συμφώνησε με την σύζυγό του, έδωσε το τελικό οκ και ο Μήτσου έπιασε δουλειά. Τα ρούχα είναι ήδη έτοιμα, διότι μέσα στις Γιορτές αναμένεται να έρθει η μικρή στον κόσμο.