Έρχεται ο πελαργός;;;

18.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι είναι αυτό το πράγμα; Ούτε δύο κιλά παραπάνω δεν μπορείς να πάρεις, ενώ αν τύχει κι αυτά πάνε στην κοιλιά; Κίτρινο περιοδικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι είναι αυτό το πράγμα; Ούτε δύο κιλά παραπάνω δεν μπορείς να πάρεις, ενώ αν τύχει κι αυτά πάνε στην κοιλιά; Κίτρινο περιοδικό που σε περιέλαβε; Το λέω αυτό για τις διάσημες κυρίες, οι οποίες αν δεν θέλουν να δουν το όνομά τους να φιγουράρει πρώτη μούρη σε εξώφυλλο περιοδικού ότι είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης, θα πρέπει να... ράψουν το στόμα τους! Κάθε φορά που θα ετοιμάζονται να φάνε μισή παστούλα, θα πρέπει να το σκεφτούνε καλά πρώτα.

Εκτός κι αν θέλουν να την... πάθουν, όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Αννίτα Πάνια και τελευταία η Ελένη Μενεγάκη. Το ξέρεις εσύ ότι Πάνια και Μενεγάκη είναι έγκυες; Εγώ, πάντως, όχι. Το έμαθα, όμως, όταν κοντοστάθηκα σε ένα περίπτερο για να διαβάσω τα εξώφυλλα των περιοδικών. Ένα από αυτά έγραφε ότι οι φουσκωμένες κοιλίτσες τους... μυρίζουν εγκυμοσύνη.

Για την Πάνια, τον τελευταίο χρόνο κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είναι έγκυος. Ήθελα να ήξερα, ελέφαντας είναι και δεν έχει γεννήσει ακόμη; Για την Μενεγάκη είχε ξαναγραφτεί στο παρελθόν, αλλά τώρα - μετά τη δήλωση της ότι θέλει να αποκτήσει και τρίτο παιδί - επανήλθαν. Πάντως, έτσι που το πάνε, στο τέλος μπορεί πράγματι να μείνει κάποια από αυτές έγκυος, αλλά τότε από τα πολλά, κανείς δεν θα το πιστεύει. Θα έχουν την κοιλιά τούρλα και θα λέμε ότι βαρυστομάχιασαν το προηγούμενο βράδυ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]