Η Κοκκίνου θέλει να γίνει μάνα!<br/>

15.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι σήμερα η Έλλη Κοκκίνου όταν τη ρωτούσαν «πότε θα παντρευτεί και θα γίνει μάνα» απαντούσε πως δεν έχει έρθει ακόμη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι σήμερα η Έλλη Κοκκίνου όταν τη ρωτούσαν «πότε θα παντρευτεί και θα γίνει μάνα» απαντούσε πως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα αυτή, ότι προτεραιότητα έχει η καριέρα κτλ κτλ. Ώσπου, ξύπνησε μέσα της το μητρικό φίλτρο, αλλά και η επιθυμία κάθε γυναίκας να φορέσει νυφικό. Που σημαίνει ότι η Κοκκίνου αποφάσισε όχι μόνο να παντρευτεί, αλλά και να αποκτήσει ένα παιδί!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η αοιδός σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου δήλωσε πως σκοπεύει να τα κάνει όλα αυτά, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Από την Πέγκυ Ζήνα το περιμέναμε τόσον καιρό, από την Κοκκίνου θα το δούμε τελικά. Όπως είπε, λοιπόν, τα χρόνια περνάνε και πλέον είναι σε ηλικία και θέση να πάρει τη μεγάλη αυτή απόφαση. Εξάλλου, με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Βασιλειάδη είναι πολλά χρόνια μαζί και κάποια στιγμή πρέπει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Άσε που και επαγγελματικά βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, οπότε προς τι να προβληματίζεται άμα θα γίνει μάνα; Γιατί δεν το κάνει τώρα; Είπαμε, ξύπνησε το φίλτρο, αλλά δεν έχει τρελαθεί κιόλας! Πάντως, πολλοί λένε πως η αοιδός έχει κιόλας αρραβωνιαστεί και για του λόγου το αληθές, μας παραπέμπουν στο μονόπετρο στο δάχτυλο της, που βγάζει μάτι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]