Ξανά μαζί Χίλτον - Νιάρχος!<br/>

12.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν ακούς «αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε», δεν χρειάζεται να έχεις κανέναν άλλον στο μυαλό σου, παρά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν ακούς «αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε», δεν χρειάζεται να έχεις κανέναν άλλον στο μυαλό σου, παρά την Παρίς Χίλτον και τον Σταύρο Νιάρχο. Αηδία έχουν καταντήσει το θέμα με τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις τους, αλλά τι να κάνεις, έτσι είναι τα νιάτα και δη τα άγρια, όπως του λόγου τους.

Οι δυο τους, σύμφωνα με τα τελευταία νέα που έρχονται από Αμερική, είναι και πάλι μαζί. Τον λογαριασμό τον έχουμε χάσει, αλλά αυτό μήτε που πτόησε το ζευγάρι, που γιόρτασε την επανασύνδεση με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν. Clubbing μέχρι τελικής πτώσης. Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση την έκαναν στο Μαϊάμι, οπότε και τα κλαμπ της περιοχής είχαν την τιμητική τους.

Εκεί, το ζευγάρι δεν είχε κανένα πρόβλημα να εκφράσει τον έρωτά του, με αγκαλιές, καυτά φιλιά και μπαλαμούτι, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους. Το καλύτερο, δηλαδή, για την Παρίς. Μετά από την κοινή τους εμφάνιση, ο εκπρόσωπος της Χίλτον ανακοίνωσε κι επίσημα την επανασύνδεσή τους, λέγοντας πως οι δυο τους όχι μόνο είναι ξανά μαζί, αλλά είναι και πολύ ερωτευμένοι. Κανονικά, σε κάτι τέτοια με παίρνουν τα κλάματα, αλλά στην περίπτωσή τους, μου μόνο χασμουρητό με πιάνει. Εξάλλου, σήμερα είναι μαζί, αύριο σίγουρα δεν θα είναι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]