Έφη Θώδη: Στροφή στο εξωτερικό!<br/>

06.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θέλουν η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου να κάνουν διεθνή καριέρα, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θέλουν η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου να κάνουν διεθνή καριέρα, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό; Χα. Κούνια που τις κούναγε. Μάταια προσπαθούν και τσάμπα ελπίζουν. Το προνόμιο και τις δυνατότητες να τα καταφέρει, το έχει μόνο μία. Η Έφη Θώδη. Και δεν θέλω γέλια σε παρακαλώ. Μιλάω πολύ σοβαρά. Όπως άλλωστε και η αοιδός, η οποία έχει «ψηθεί» τρελά με την ιδέα να κάνει... στροφή στο εξωτερικό!

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το τραγούδι «I love you baby», η Θώδη πήρε τα πάνω της και αποφάσισε να το επιχειρήσει ξανά. Μάλιστα, έχει βρει και το τραγούδι. «My heart will go on», της Σελίν Ντιόν που είχε τραγουδήσει στον «Τιτανικό». Οπότε καταλαβαίνεις, περί ποίου... Τιτανικού μιλάμε. Συγνώμη κυρ Θώδη μου και είσαι στο διεθνές σου ξεκίνημα. Μη σου κόψω και τα φτερά.

Αν και δεν έχει ανάγκη η αοιδός. Είναι τόσο στα πάνω της τώρα τελευταία, που λίγο ακόμη και θα συναντήσει στο διάστημα τον «τυχερό» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εδώ, η γυναίκα ήταν guest μέχρι στο «Παρά Πέντε». Τι μου λες τώρα. Θα κολλήσει στο εξωτερικό; Τίποτε δεν τη σταματά. Ούτε καν το γεγονός ότι δεν μιλάει καλά τα αγγλικά. Εδώ σου λέει η Θώδη, ότι κάποιος Σαντάνα (ο Κάρλος) και κάποιος Μάρλει ( ο Μπομπ) δεν ξέρανε γρι αγγλικά και κάνανε καριέρα. Δεν θα το πετύχει η ίδια; Μπρρρρ. Ανατρίχιασα με αυτή τη σύγκριση.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]