Η Βανδή άδει Βίσση!

04.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή είναι καλλιτεχνική ανωτερότητα. Η Δέσποινα Βανδή στο πρόγραμμά της στο REX άδει Άννα Βίσση! Και στο λέω αυτό για να είσαι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή είναι καλλιτεχνική ανωτερότητα. Η Δέσποινα Βανδή στο πρόγραμμά της στο REX άδει Άννα Βίσση! Και στο λέω αυτό για να είσαι προετοιμασμένος όταν με το καλό επισκεφθείς το κέντρο. Μη βρεθείς προ εκπλήξεως και αρχίσεις και τρίβεις το αυτί σου, αναρωτώμενος: «Ακούω καλά; Μη με γελάν τα αυτιά μου»; Όπως, δηλαδή, την έπαθαν οι θαμώνες που βρέθηκαν στην πρεμιέρα και άκουσαν την Δέσποινα να άδει το «Δώδεκα».

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Και σε προηγούμενες εμφανίσεις, όπως πέρυσι καλή ώρα, η Βανδή έχει πει το εν λόγω all time classic κομμάτι της «εχθρού». Αλλά, όπως και να το κάνεις, νιώθεις κάπως εκείνη τη στιγμή. Ακόμη κι αν δεν είσαι τρελό φαν της Δέσποινας σου έρχεται να τη χειροκροτήσεις, ειδικά όταν βλέπεις το πάθος με το οποίο άδει. Κατά τα άλλα, Βανδή και Μαζωνάκης ανοίγουν και κλείνουν μαζί το πρόγραμμα με έναν μαραθώνιο ντουέτων, όπου τραγουδούν από Μαρινέλλα μέχρι Αλεξίου.

Στην πρεμιέρα βρέθηκε και ο Ντέμης Νικολαϊδης, στον οποίο η Δέσποινα χάρισε το αγαπημένο του τραγούδι, «Λιωμένο παγωτό». Ο Ντέμης στην αρχή κάθισε στον εξώστη, διότι από κάτω και κυρίως στα πρώτα τραπέζια είχαν πλακώσει μιλιούνια οι φωτογράφοι και ο άνθρωπος, ως γνωστών δεν είναι και πολύ φαν του φλας. Όταν, όμως, οι... οχτροί αποχώρησαν, κατέβηκε κάτω και μαζί με την παρέα του, διασκέδασαν μέχρι το τέλος του προγράμματος.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]