Το παράπονο της Μενεγάκη!<br/>

04.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πίκρανες την Ελένη, την Ελένη, την πίκρανες πολύ». Μα να παίζουν με τον πόνο και τον καημό της Ελένης Μενεγάκη; Εντάξει,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πίκρανες την Ελένη, την Ελένη, την πίκρανες πολύ». Μα να παίζουν με τον πόνο και τον καημό της Ελένης Μενεγάκη; Εντάξει, η μικρή Λάουρα φέρνει κάτι από τη μητέρα της, αλλά όχι να λένε ότι είναι φτυστή η Ελένη. Ο λόγος για εβδομαδιαίο περιοδικό, που σε θέμα «για το που μοιάζουν διάσημα μωρά» ισχυρίζονταν ότι η Λάουρα μοιάζει 90% στη μητέρα της.

Η Μενεγάκη όταν είδε το σχετικό θέμα, ένιωσε - πάντα με αστεία διάθεση - πως οι άνθρωποι του περιοδικού την κορόιδευαν, γι αυτό και με τη γνωστή... μενεγακήστικη τσαχπινιά, τους δήλωσε πως δεν θα την ξαναδούν άλλη φορά στο εξώφυλλό τους. Μία ώρα πήρε στην Ελένη να εκφράσει το παράπονο της και να πείσει τους τηλεθεατές ότι η μικρή μοιάζει περισσότερο στον πατέρα, Ιωάννη Λάτσιο.

Είναι να μη δώσεις στην Μενεγάκη ευκαιρία να μιλήσει για την οικογένεια της. Αρχίζει και ξεχνιέται να σταματήσει. Αλλά τι να κάνεις; Χαζομαμά γαρ. Πάντως, μέσα από την ωριαία παράσταση, τσαχπινιάς, ναζιού, γουργουρίσματος και λοιπών, η Ελένη έβγαλε και την ειδησούλα. Θέλει, λέει, να αποκτήσει κι ένα τρίτο παιδί μπας και αυτό της μοιάζει. Αν, δε, τα καταφέρει, τότε θα πάει για το τέταρτο, ώστε να ισοφαρίσει τον σύζυγό της, που μέχρι στιγμής έχει τον Άγγελο και την Λάουρα που είναι φτυστά Λάτσιος. Ελπίζω, να τα καταφέρει η Ελένη με την τρίτη, διότι βλέπω στο τέλος, να γεμίζει ο τόπος με μικρογραφίες... Γιάννη Λάτσιου!