Ο Μικρούτσικος σε ψυχολόγο;;;<br/>

04.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαν ανέκδοτο με τον Αλβανό τουρίστα, ακούγονται οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν ανέκδοτο με τον Αλβανό τουρίστα, ακούγονται οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να επισκέπτεται ψυχολόγο, λόγω της επαγγελματικής πίεσης που δέχεται τη φετινή χρονιά. Κάποιοι υποστηρίζουν πως όλα αυτά που συνέβησαν τελευταία με το Dream Show κυρίως και η παταγώδης αποτυχία που γνώρισε τις δύο Κυριακές που μεταφέρθηκε, «λύγισαν» τον Ανδρέα, ο οποίος χρειάστηκε τις συμβουλές ενός ψυχολόγου.

Κι εδώ έρχεται η ιστορία να μοιάσει με ανέκδοτο, αφού ένας λογικός άνθρωπος που την ακούει, αναρωτιέται: υπάρχει ψυχολόγος που θα καθίσει στον καναπέ του και θα δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του, στον πάλαι ποτέ «γητευτή των ψυχών» Μικρούτσικο; Άσε, που ο Ανδρέας - ακόμη κι αν ίσχυε κάτι τέτοιο - δεν χρειάζεται επαγγελματία ψυχολόγο. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι μπορεί να κάνει μόνος του την ψυχανάλυση στον εαυτό του. Κάθεται απέναντι σε έναν καθρέφτη και αρχίζει.

Σε τόσους δύσμοιρους και κατατρεγμένους που πήγαν στις εκπομπές του και τους έδωσε λύση (λέμε τώρα) και δεν μπορεί να το κάνει για τον εαυτό του, τώρα που το χρειάζεται; Πάντως, ο Ανδρέας διαψεύδει τις φήμες, ενώ δεν φαίνεται να εκνευρίζεται και πολύ με τα όσα ακούγονται. Σε αντίθεση με την Σοφία Βόσσου, η οποία ως... ευερέθιστη πρώην, είναι τόσο τσαντισμένη, που άμα μπορούσε, ίσα που θα τράβαγε και καμιά μήνυση!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]