"Φτου σκόρδα" για Γερμανού - Τζάνη!<br/>

01.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φτου σκόρδα», «Φτου να μη τους βασκάνουμε» και όλα τα φτου που διώχνουν το κακό μάτι για τη Ναταλία Γερμανού και τον Θάνο Τζάνη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φτου σκόρδα», «Φτου να μη τους βασκάνουμε» και όλα τα φτου που διώχνουν το κακό μάτι για τη Ναταλία Γερμανού και τον Θάνο Τζάνη. Τι ταίριασμα. Τι έρωτας. Τι αγάπη. Την παράσταση «έκλεψε» το ζευγάρι στην πρεμιέρα της Πέγκυ Ζήνα και δικαιολογημένα. Κι ας βρέθηκαν στο μαγαζί εκείνο το βράδυ κι άλλα ζευγάρια, όπως η Έλενα Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη, ο Χρήστος Δάντης με την Φλώρα Θεοδώρου και ο Γιώργος Τσαλίκης μετά της συζύγου του, Δώρας.

Βλέπεις, Γερμανού - Τζάνης είχαν ένα αβαντάζ. Ο νεαρός αοιδός εμφανίζεται στον «Διογένη», οπότε είχε την ευχέρεια να κάνει τα παιγνιδάκια του από πίστας. Και τα έκανε. Συνέχεια πάνω από το τραπέζι της αγαπημένης του ήταν, αφιερώνοντας της το ένα καψούρο - άσμα μετά το άλλο. Η Ναταλία, ερωτευμένη γυναίκα ούσα, δεχόταν με ευχαρίστηση τα πειράγματα και είμαι σίγουρη πως θα έφυγε με πονόκοιλο από το τόσο γέλιο που έριξε.

Σε αυτό βοήθησε και ο κουμπάρος Τσαλίκης, ο οποίος πάνω στο τσακίρ κέφι είπε κι ένα τραγούδι. Μη σου πω και δύο. Δεν κάθισα να μετρήσω. Χάζευα το ερωτευμένο ζεύγος, που στην πλευρά τους ήταν σα να άστραφτε και να βρόνταγε ο καιρός από τα φλας των φωτογράφων, που έσπευσαν να τους απαθανατίσουν. Λίγο ακόμη και θα άνοιγα ομπρέλα. Δε λες ευτυχώς που έχει μικρό πρόγραμμα ο Τζάνης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]