"Η φιλία σου προδοσία"!

02.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλο παράπονο (και λίγα λέω) από την Ιωάννα Λίλλη έχει ο γνωστός στυλίστας, Χάρης Σιανίδης. Οι δυο τους στην προ Ζαγοράκη εποχή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλο παράπονο (και λίγα λέω) από την Ιωάννα Λίλλη έχει ο γνωστός στυλίστας, Χάρης Σιανίδης. Οι δυο τους στην προ Ζαγοράκη εποχή ήταν αυτοκόλλητοι και δεν πήγαιναν πουθενά ο ένας χωρίς τον άλλον. Ακόμη και στην τουαλέτα μαζί πήγαιναν. Μέσα ήταν η Ιωάννα και έξω στην πόρτα την περίμενε ο Χάρης. Για τέτοια φιλία μιλάμε και κανείς δεν περίμενε πως θα είχε τέτοια εξέλιξη.

Άπαξ και γνώρισε τον Ζαγοράκη η Λίλλη και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, σιγά σιγά αραίωσε τις επαφές με τον Σιανίδη για να κοπούν τελείως εδώ και πέντε μήνες. Ο Χάρης ήταν τα μάλα στεναχωρημένος που η φίλη του απομακρύνθηκε, παρόλο που ο ίδιος προσπαθούσε να κρατήσει έστω μία τυπική επικοινωνία. Κι αν αυτή είχε κρατηθεί ως ένα βαθμό, ο γάμος της Ιωάννας ήτο το τελειωτικό χτύπημα για να περάσει ακόμη μία μεγάλη φιλία στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Η Ιωάννα, όχι μόνο δεν τον κάλεσε στον γάμο, αλλά δεν του είπε ότι σκοπεύει να παντρευτεί. Από τα κανάλια το έμαθε, όταν τον πήραν για να δώσει τις ευχές του. Καταλαβαίνεις τώρα, περί ποίου σοκ μιλάμε. Αμ το άλλο; Δεν τον «πρόδωσε» μόνο η Λίλλη, αλλά και άλλη μία φίλη του, η Τζένη Τζιβιερώτη, με την οποία επίσης είναι σαν τα σιαμαία. Η Τζιβιερώτη ήταν κουμπάρα στον γάμο και το ζευγάρι την είχε ορκίσει να μην πει σε κανέναν τίποτε. Κι επειδή ο «όρκος» είναι βαρύ πράγμα, αυτή έκανε καλά και δεν το είπε ούτε στον κολλητό της. Και μετά σου λένε Χάρη μου, κάνε φίλες να δεις καλό!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]