Παντρεύτηκε ο Ζαγοράκης την Ιωάννα Λίλλη!

02.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για το...κόλπο grosso πήγαινε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του Ιωάννα Λίλλη, μακριά από τα φώτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για το...κόλπο grosso πήγαινε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του Ιωάννα Λίλλη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την παρουσία των παπαράτσι. Τελικά, το μόνο που πέτυχε ο αρχηγός ήταν να παντρευτεί την καλή του. Γιατί έξω από το εξωκλήσι, που έγινε ο γάμος την Τετάρτη, είχαν μαζευτεί δημοσιογράφοι και κάμερες. Νομίζω, πως όταν ηρεμήσουν λίγο οι νιόπαντροι θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για τον «ρουφ» που κάρφωσε τα μυστικά σχέδια τους.

Η τελετή, λοιπόν, έγινε στην Λυδία Καβάλας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού και ουχί της νύφης, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Μετά τον γάμο ακολούθησε λιτή δεξίωση με τους λίγους καλεσμένους που παραβρέθηκαν και ήταν μόνο συγγενείς. Για να καταλάβεις πόσο πολύ ήθελε ο Ζαγοράκης να μη μαθευτεί ότι παντρεύεται, δεν το είχε πει ούτε στους συμπαίκτες του, στον ΠΑΟΚ ενώ για τον γάμο πήρε άδεια επικαλούμενος κάποια σοβαρή υποχρέωση. Μη νομίζεις, όμως, ότι ο αρχηγός είναι κάνας τσίπης που θα τη βγάλει σχετικά φθηνά με τον γάμο του. Μετά τη γέννηση της κόρης τους θα κάνουν μεγάλη δεξίωση, όπου θα καλέσουν φίλους και γνωστούς.

Κουμπάροι ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης και το μοντέλο και κολλητή της νύφης, Τζένη Τζιβιερώτη. Έξω από εξωκλήσι βρέθηκαν κάμερες και ο Ζαγοράκης, σωστός αρχηγός καθώς είναι, έκανε δηλώσεις, ζητώντας συγνώμη που έγιναν όλα μυστικά, ενώ τους ευχαρίστησε που με αυτό το ψοφόκρυο περίμεναν έξω για ένα πλάνο. Η Ιωάννα, πάλι, σε ρόλο « η νύφη της σιωπής» είπε ένα: «Να είστε καλά, ευχαριστούμε». Βέβαια, ήταν όμορφη και λαμπερή, ενώ το νυφικό της μάξι, μεταξωτό με ολοκέντητη κάπα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]