Λαζόπουλος και Μενεγάκη ψηφίζουν Romeo

07.08.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έφυγες και λείπεις σε όλους. Ελπίζουμε να περνάς καλά εκεί που θα πας, προσπάθησε όμως να κάτσεις φρόνιμος... Όχι όπως τις προάλλες που βγήκαμε και τα έδωσες όλα! Δε θέλω να πω άλλα για να μη σε εκθέσω, να ξέρεις όμως ότι τίποτα δε μένει κρυφό και πως αργά ή γρήγορα όλα μαθαίνονται... Θυμάσαι το Romeo (ναι, το ξέρω ότι ΚΑΙ εκεί τα είχες δώσει όλα...); Εκεί λοιπόν, λίγο πιο δίπλα από το τραπέζι που βρέθηκες να κουνιέσαι, πήγε την Παρασκευή που μας πέρασε η Ελένη Μενεγάκη μετά του συζύγου της, ενώ μια μέρα νωρίτερα έκανε την βόλτα του και ο Λάκης Λαζόπουλος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Έφυγες και λείπεις σε όλους. Ελπίζουμε να περνάς καλά εκεί που θα πας, προσπάθησε όμως να κάτσεις φρόνιμος... Όχι όπως τις προάλλες που βγήκαμε και τα έδωσες όλα! Δε θέλω να πω άλλα για να μη σε εκθέσω, να ξέρεις όμως ότι τίποτα δε μένει κρυφό και πως αργά ή γρήγορα όλα μαθαίνονται...
Θυμάσαι το Romeo (ναι, το ξέρω ότι ΚΑΙ εκεί τα είχες δώσει όλα...); Εκεί λοιπόν, λίγο πιο δίπλα από το τραπέζι που βρέθηκες να κουνιέσαι, πήγε την Παρασκευή που μας πέρασε η Ελένη Μενεγάκη μετά του συζύγου της ενώ μια μέρα νωρίτερα έκανε την βόλτα του και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αυτός, λέει, είχε πολύ καιρό να βγει και έκανε δυναμικό come back στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν Τσαλίκης - Κοκκίνου. Ντυμένος στα μαύρα κάθισε ήσυχος σε πρώτο τραπέζι και αρνήθηκε επίμονα τις προσκλήσεις που τον ήθελαν να ανέβει στην πίστα. Η μόνη ώρα που "λύγισε" ήταν, όταν τραγούδησε μαζί με τον Τσαλίκη γνωστά χασαποσέρβικα, ανεβάζοντας το κέφι του μαγαζιού στα ύψη!
Την ίδια μέρα, εθεάθησαν στο Romeo και οι Πέτρος Φιλιππίδης και Βαλεντίνο (παρουσιαστής στο Mad TV).

Όσο για την τηλεπαρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, επέλεξε Romeo για την Παρασκευή, προκειμένου να δει και από κοντά τα αγαπημένα της φιλαράκια που - ουκ ολίγες φορές - φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της. Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη, εκτός από το σύζυγο Γιάννη Λάτσιο, ήταν και ο σκηνοθέτης του Πρωινού Καφέ, Σταύρος Ζερβάκης, η Λίτσα Πατέρα, ο Στέλιος Αντωνιάδης και ο Θέμης Γεωργαντάς.
Η ωραία Ελένη, Σωτήρη μου (αν και δεν ενθυμούμαι αν σου αρέσει ή όχι), γλεντζού ούσα, τα έδωσε όλα τραγουδώντας και χορεύοντας, ενώ φαινόταν ευτυχισμένη και αγαπημένη με το Γιάννη της, όσο ποτέ!
Βέβαια, το διέλυσαν νωρίς (κατά τις 4), μια που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια ωράρια και προτιμά τις πρωινές ώρες. Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα Σώτο μου, που λειτουργείς και το πρωί και το βράδυ! Γι' αυτό, λέω εγώ, πότε θα σε αποκαταστήσω, πότε θα σε παντρέψω; Δεν ακούω τίποτα, αυτό θα γίνει, το θέμα είναι να γίνει γρήγορα, γιατί δεν έχουμε και πολλά περιθώρια, έτσι δεν είναι...;