Ένα τραγούδι για την Ανίτα από τον Καρβέλα!

26.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτός είναι έρωτας, πάθος, ένταση και τα συναφή, που ζουν ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια. Τα συναισθήματα του ζευγαριού είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτός είναι έρωτας, πάθος, ένταση και τα συναφή, που ζουν ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια. Τα συναισθήματα του ζευγαριού είναι στον μέγιστο βαθμό και γενικά η σχέση τους είναι έντονη. Ειδικά, από την πλευρά του Καρβέλα, που όπως φαίνεται στο πρόσωπο της Ανίτας βρήκε...τον μάστορα του. Αμ το άλλο, που το πας.

Τσακώνονται για τον πιο ασήμαντο λόγο; Γράφει τραγούδι ο Καρβέλας. Τσακώνονται για σοβαρό λόγο; Ίσα που βγάζει ολόκληρο cd. Για του λόγου το αληθές, στην τελευταία δουλειά του «Μότσαρτ της Ελλάδας» , που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, περιλαμβάνεται ένα τραγούδι με τον τίτλο «Ανίτα». Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει κι όλοι καταλαβαίνουμε πως αναφέρεται σε εκείνη. Επειδή, όμως, πρόκειται για Καρβέλα και λόγω της ιδιαιτερότητας της σχέσης τους, το άσμα είναι μία έκφραση συναισθημάτων από έναν τσακωμό τους.

Πρόσεξε στίχο: «Μου έκοψες τη φόρα πια καλά. Ένα πρόβλημα απλό ήταν κι αυτό, που λύσαμε και οι δύο Ανίτα», ενώ παραπάνω λέει χαρακτηριστικά: «Έχω μείνει σκιά του άνδρα που παλιά δεν μάσαγε με αυτά». Πάντως, για την ιστορία, το ζευγάρι αυτή τη στιγμή είναι καλά και η κρίση που πέρασαν πριν λίγο καιρό ανήκει στο παρελθόν. Τουλάχιστον είχε και τα καλά της... μας χάρισε αυτό το μέγα άσμα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]