Οριστικός χωρισμός για την Θεοδωρίδου με... αυτόπτη μάρτυρα!

26.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρεις πόσο ψοφάω να διαβάζω για «θερμά» επεισόδια, που συνέβησαν ανάμεσα σε δύο άτομα κι έναν ανώνυμο αυτόπτη μάρτυρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρεις πόσο ψοφάω να διαβάζω για «θερμά» επεισόδια, που συνέβησαν ανάμεσα σε δύο άτομα κι έναν ανώνυμο αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος μετά πηγαίνει σε ένα περιοδικό και τα διηγείται με κάθε λεπτομέρεια. Ένας τέτοιος ρουφ ήταν αυτόπτης μάρτυρας στον... οριστικό χωρισμό της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τον Αλέξη Λαμρπίδη, ο οποίος έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο καμαρίνι της, στον «Βοτανικό».

Γιατί έχε υπόψη σου, πως κάθε επώνυμος που σέβεται τον εαυτό του, δεν δύναται σε προσωπικές στιγμές του να μην έχει έναν αυτόπτη μάρτυρα! Έτσι, μάθαμε από δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, πως ο Αλέξης επισκέφθηκε τη Νατάσσα στο κέντρο όπου άδει, με σκοπό να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Αυτή τον δέχτηκε στο καμαρίνι της κι αφού άκουσε όσα είχε να της πει: «Σε αγαπάω, σε θέλω, δώσε μου μια ευκαιρία», του απάντησε ψυχρά πως έχουν τελειώσει και να μην την ενοχλήσει ξανά.

Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν και οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι έξω. Τότε, ο Αλέξης εξοργισμένος έφυγε από το καμαρίνι, ενώ η Νατάσσα έμεινε πίσω να ηρεμήσει λίγο και να βγει για το δεύτερο μέρος του προγράμματός της. Όσον αφορά τον αυτόπτη μάρτυρα, αυτός ή αόρατος ήταν ή δεν μιλούσε καθόλου για να μην ενοχλήσει. Τι να πω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]