Νέος έρωτας και συνεργασία με Φοίβο για την Μάρω Λύτρα!

18.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαν ψέμα μου φαίνεται αυτό που ζω τώρα. Γράφω για το νέο έρωτα της Μάρως Λύτρα, τον οποίο δε λένε Κώστα και δεν είναι ο Καραφώτης!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν ψέμα μου φαίνεται αυτό που ζω τώρα. Γράφω για το νέο έρωτα της Μάρως Λύτρα, τον οποίο δε λένε Κώστα και δεν είναι ο Καραφώτης! Κουφό ε; Φτύσε την κοπέλα κι ευχήσου της από τα βάθη της καρδιάς σου ένα «Καλή επιτυχία», διότι άλλος άδει το «Η καρδιά μου σελίδα γυρίζει» κι άλλη φαίνεται πως το κάνει πράξη. Οι φήμες επιμένουν και λένε πως η Μάρω είναι ερωτευμένη με τον γνωστό μουσικό παραγωγό, Νίκο Χαλκούση, αν και η σχέση τους είναι ακόμη στην αρχή.

Η ίδια, επειδή έχει καεί η γούνα της από τη σχέση της με την Καραφώτη, είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της, ενώ δε μιλάει καθόλου για τα προσωπικά της. Ωστόσο, πολλά ζευγάρια μάτια την έχουν δει σε νυχτερινές εξόδους με τον Χαλκούση και σε τρυφερές στιγμές στο σινεμά. Άσε, που βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη, αφού και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό της Heaven.

Κι επειδή ενίοτε ενός καλού μύρια έπονται, φαίνεται πως το όνειρο της Μάρως να συνεργαστεί με τον Φοίβο θα γίνει πραγματικότητα. Αν και ο Φοίβος αυτή την περίοδο τρέχει και δε φτάνει με τους δίσκους της Βανδή, της Κοκκίνου και του Μαζωνάκη, βρήκε λίγο χρόνο για να γράψει δύο τραγούδια στη Λύτρα. Μάλιστα, λέγεται πως τις επόμενες μέρες θα μπουν στο στούντιο για την ηχογράφησή τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]