Η Μελέτη επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της!

18.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έρευνες κι έρευνες, ειδικοί και ειδικοί σε θέματα σχέσεων επιμένουν και λένε πως ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρως! Και απορώ, η Ελεονώρα Μελέτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έρευνες κι έρευνες, ειδικοί και ειδικοί σε θέματα σχέσεων επιμένουν και λένε πως ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρως! Και απορώ, η Ελεονώρα Μελέτη δεν έτυχε να διαβάσει ποτέ ένα περιοδικό, που κάθε μήνα έχει κι ένα σχετικό άρθρο; Γιατί, αν το είχε κάνει, θα το σκεφτόταν σοβαρά να επιστρέψει στην αγκαλιά ενός πρώην αγαπημένου της. Αλλά να μου πεις κοτζάμ Ρέμος (του οποίου είναι μεγάλη φαν) είπε το «Μα δεν τελειώσαμε, σου λέω δεν τελειώσαμε. Για λίγο απλά το χρόνο τον παγώσαμε».

Και ως φαίνεται η Ελεονώρα έκανε τον στίχο πράξη, αφού εδώ και λίγο καιρό είναι ξανά με τον Ηλία Μανωλάκη. Οι δυο τους είχαν τρεισήμισι χρόνια σχέση και χώρισαν πριν ένα χρόνο ακριβώς. Αν και ήταν αγαπημένοι ως ζευγάρι, κάτι η νέα καριέρα της Ελεονώρας ως παρουσιάστρια, κάτι ο λίγος χρόνος που βρίσκονταν, κάτι τα διαφορετικά ενδιαφέροντα που είχαν, απομακρύνθηκαν με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Η Μελέτη έκτοτε είχε μία μικρή «περιπλάνηση» στα προσωπικά της, με αποκορύφωμα τη σχέση της με το Νίνο, η οποία έληξε άδοξα. Οι προσπάθειες που έκαναν να λύσουν τις όποιες διαφορές, έπεσαν στο κενό αποφασίζοντας να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και κάπου εδώ έρχεται η στιγμή, που οι περισσότερες γυναίκες ανοίγουν την ατζέντα τους και παίρνουν τηλέφωνο ένα πρώην. Η Ελεονώρα μάλλον πήρε τον Μανωλάκη, ο οποίος ήταν ξεχωριστός γι’ αυτήν. Έτσι, τα ξαναβρήκαν και το περασμένο σαββατοκύριακο πήγαν μαζί στην Κάρπαθο (τόπος καταγωγής του) για να ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα. Άσε, που είχε θείο υποψήφιο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]