Ο πόνος της Χίλτον για τη νεκρή κατσίκα της!

18.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήταν να μη γίνουν ξανά φίλες οι Παρίς Χίλτον και Νικόλ Ρίτσι. Άπαξ και τα ξαναβρήκαν, επέστρεψαν στις κοσμικές εκδηλώσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μη γίνουν ξανά φίλες οι Παρίς Χίλτον και Νικόλ Ρίτσι. Άπαξ και τα ξαναβρήκαν, επέστρεψαν στις κοσμικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, θυμίζοντας μας περασμένα μεγαλεία, που όταν ήταν τσακωμένες, τα διηγούμασταν και κλαίγαμε. Παρίς και Νικόλ δεν έχουν αφήσει πάρτι για πάρτι και κλαμπ για κλαμπ που να μην το επισκέπτονται μαζί.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η τελευταία τους εμφάνιση. Ως γνωστών, οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται κι επειδή η Ρίτσι είναι πράγματι καλή φίλη, συνόδευσε την Χίλτον στο κοιμητήριο για να καταθέσουν λίγα λουλουδάκια στον τάφο της κατσίκας της Παρίς. (Μπούχου, μπούχου). Τα δύο κορίτσια πριν πάνε στον τάφο, πέρασαν από έναν αγρό να μαζέψουν λίγα λουλουδάκια. Τα καλύτερα έκοψαν. Μαργαρίτες, παπαρούνες και λίγο τριφύλλι. Το τελευταίο είναι σαν το πρόσφορο που πηγαίνουμε εμείς στους νεκρούς.

Με το που έφθασαν, το κλίμα βάρυνε επικίνδυνα. Η Παρίς δεν άντεξε τον πόνο της απώλειας και ξέσπασε σε λυγμούς πάνω από το μνήμα. Αν δεν ήταν εκεί η Νικόλ θα έσκιζε το Gucci φόρεμα της. Για τέτοιο πόνο μιλάμε. Βρε αμάν και πως έκανε η φίλη της να τη συνεφέρει. Βλέπεις, Παρίς και κατσίκα ήταν πολύ δεμένες και αγαπημένες κι ας μην ξέραμε για την ύπαρξη του ζώου μέχρι σήμερα. Η γνωριμία τους είχε γίνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του reality «Simple Life» και η Χίλτον ως άλλη Χάιντι φρόντιζε και πρόσεχε την κατσίκα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]