Παρέμβαση Χατζηνικολάου στις "3 Ευχές"!

16.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από... λογοκρισία θα περνάει από τούδε και στο εξής το «μαγικό ραβδάκι» της νεράιδας - Ρούλας. Μετά την τελευταία εκπομπή της Κορομηλά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από... λογοκρισία θα περνάει από τούδε και στο εξής το «μαγικό ραβδάκι» της νεράιδας - Ρούλας. Μετά την τελευταία εκπομπή της Κορομηλά, όπου έβγαλε ένα κοριτσάκι με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο πρόεδρος του Alpha, Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε να πάρει θέση. Και προς όχι και τόσο μεγάλη ευχαρίστηση, υποθέτω, της Ρούλας ο Χατζηνικολάου αποφάσισε να ενημερώνεται για τα θέματα πριν βγουν στο αέρα οι «3 ευχές».

Την περίπτωση με το κοριτσάκι, αν είσαι κολλητός της Κορομηλά, την χαρακτηρίζεις ως «άτυχη στιγμή». Ο Χατζηνικολάου, όμως που κολλητό της Ρούλας δεν τον λες, μάλλον δεν θεώρησε «άτυχη στιγμή» την ιστορία, γι αυτό και ανέλαβε δράση ο ίδιος. Να προλάβει και το ΕΣΡ. Ε, δεν είναι να πληρώνουν κι άλλα πρόστιμα. Η Ρούλα δεν έχει εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια (ακόμη) για την παρέμβαση του προέδρου, ωστόσο θέλοντας και μη, θα τον ενημερώνει για τις ευχές που θα πραγματοποιεί.