"Έκοψαν" τον γιο του Ανδρέα Μικρούτσικου!

16.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κακοί άνθρωποι είμαστε τελικά. Την φάγαμε την οικογένεια Μικρούτσικου με την γλωσσοφαγιά μας, επειδή στην πλειοψηφία της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κακοί άνθρωποι είμαστε τελικά. Την φάγαμε την οικογένεια Μικρούτσικου με την γλωσσοφαγιά μας, επειδή στην πλειοψηφία της (μόνο τα κατοικίδια δηλαδή εξαιρέθηκαν) κατέλαβε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Και πρώτο «θύμα» ήταν ο μουσικός γιος του Ανδρέα, Στέργιος, ο οποίος από την περασμένη Παρασκευή αποτελεί παρελθόν από την κριτική των μουσικών στο Dream Show.

Κι επειδή μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, παρελθόν αποτελεί γενικά η συγκεκριμένη επιτροπή ως «θεσμός». Μόνο η πρώην αγαπημένη, Σοφία Βόσσου τη... γλίτωσε, αφού πέρασε δίπλα στην life style επιτροπή. Μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Ηλία Ψινάκη, Ναταλία Γερμανού και Κωνσταντή Σπυρόπουλο. Ο Βασίλης Δερτιλής παρέμεινε ως καθηγητής, όπως επίσης και η Τερέζα. Με λίγα λόγια, «κόπηκαν» ο Στέργιος και Χριστόδουλος Σιγανός.

Η εξέλιξη αυτή, δεν φάνηκε να χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ανδρέα, αλλά και τι να πει ο άνθρωπος; Μην το ψάχνεις, εμείς φταίμε που δεν είναι να δούμε ένα νέο άνθρωπο να... προκόβει κι αμέσως πέφτουμε πάνω να τον φάμε! Όχι τίποτε άλλο, αλλά πως θα προχωρήσουν οι παίκτες χωρίς τις συμβουλές και την κριτική του μουσικού Στέργιου; Αγχώνομαι. Πως θα διορθώσουν τώρα τα λάθη τους; Οι υπόλοιποι που παρέμειναν είναι ικανοί και άξιοι; Ίδωμεν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]