Χώρισαν Σπύρος και Ράνια Καρατζαφέρη

20.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο Μιμίκος και η Μαίρη» της ελληνικής τηλεόρασης, ο Σπύρος και η Ράνια Καρατζαφέρη, που μας συστήθηκαν πριν λίγα χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο Μιμίκος και η Μαίρη» της ελληνικής τηλεόρασης, ο Σπύρος και η Ράνια Καρατζαφέρη, που μας συστήθηκαν πριν λίγα χρόνια ως το πλέον αγαπημένο ζευγάρι, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν εντελώς στο ξαφνικό, κάνοντας άπαντες να απορούν... μα που να πήγε τόση αγάπη; Που βαδίζουν οι μεγάλοι έρωτες; Σνιφ, σνιφ.

Την είδηση περί χωρισμού επιβεβαίωσε λακωνικά ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ο οποίος δήλωσε πως με τη Ράνια χώρισαν, ενώ κι επαγγελματικά θα έχουν την ίδια τύχη. Μάλιστα, η Ράνια θα πάει σε άλλη εκπομπή. Αίτηση διαζυγίου, πάντως, προς το παρόν δεν έχουν καταθέσει, αλλά μάλλον αυτό δεν σημαίνει και κάτι. Η σχέση τους έχει φθάσει στο τέλος και σνιφ σνιφ δεν υπάρχει γυρισμός.

Τα προβλήματα στο γάμο τους εμφανίσθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού και μάλιστα πάνω σε έναν καβγά τους, ο Καρατζαφέρης πήρε το σακάκι του και μια και δυο πήγε στον δικηγόρο ανακράζοντας: «διαζύγιοοοοο». Βέβαια, με το που του πέρασαν τα νεύρα πήρε πίσω την απόφαση, αλλά η αρχή του κακού είχε ήδη γίνει. Το αποκορύφωμα ήταν πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα πριν την έναρξη της εκπομπής τους, όπου οι τσακωμοί χτύπησαν «κόκκινο». Και η λέξη «διαζύγιοοοο» επανήλθε κι αυτή τη φορά, όπως φαίνεται είναι οριστικό και αμετάκλητο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]