Όχι σε γυμνό είπε ο Ρέμος

18.07.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, τη στιγμή ετούτη που σου γράφω αυτές τις αράδες ο Αντώνης Ρέμος, ο αοιδός που τόσο θαυμάζεις δέχεται στενό μαρκάρισμα από γνωστό περιοδικό για μια φωτογράφηση, αξίας 50 μυρίων. Αυτός, όμως αρνήθηκε διότι του ζητούσαν να ποζάρει τσίτσιδος, όπως τον γέννησε η μάνα του και τον βάφτισε ο παπάς. Άσε, που δε θα ήταν μόνος του.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Τη στιγμή ετούτη που σου γράφω αυτές τις αράδες ο Αντώνης Ρέμος, ο αοιδός που τόσο θαυμάζεις δέχεται στενό μαρκάρισμα από γνωστό περιοδικό για μια φωτογράφηση. Θα αναρωτιέσαι που το παράξενο, καθότι ενδείκνυται οι καλλιτέχνες να ποζάρουν σε διάφορα έντυπα. Έλα, όμως Τζίνα μου που το εν λόγω περιοδικό είναι αλλιώτικο από τα άλλα ή καλύτερα αρέσκεται στην τέρψη του οφθαλμού του κοινού.

Όπως κατάλαβες, του ζητούν να φωτογραφηθεί όπως τον γέννησε η μάνα του, δηλαδή τσίτσιδος. Και μάλιστα, του προσφέρουν 50 ολόκληρα εκατομμύρια. Ο Αντώνιο, ωστόσο όταν άκουσε την πρόταση αρνήθηκε ευγενικά, καθότι παιδί αναθρεμμένο με καλούς τρόπους. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού του εξήγησαν πως η φωτογράφηση δεν πρόκειται να είναι πρόστυχη. Για του λόγου το αληθές του είπαν πως μαζί του θα ποζάρουν τέσσερα μοντέλα και δη γνωστά, διότι Ρέμος είναι αυτός δε γίνεται να του βάζουν δίπλα τη δείνα ανώνυμη.

Έλα, όμως που ο καλλιτέχνης μόνο ενθουσιασμό δεν έδειξε κι απορούν εδώ τα αγόρια του e-go. Ωστόσο, εγώ κατανοώ την άρνησή του, διότι ο άνθρωπος τραγουδιστής είναι και ουχί μοντέλο. Άσε, που το όλο του image δε συμβαδίζει με τέτοιες παράτολμες επιλογές. Γι αυτό και τους είπε "Ευχαριστώ παιδιά, δε θα πάρω".Αυτοί, όμως τίποτε, συνέχισαν να επιμένουν, απαριθμίζοντάς του τα καλά που θα έχει η φωτογράφηση. "Θα σε κολλήσουν στον τοίχο όλα τα κορίτσια της Ελλάδος", "Θα αναχθείς σε sex - symbol", "Θα ανοίξει η τύχη σου. Θα σου ζητούν να διαφημίζεις αποσμητικά, σαπούνια, σαμπουάν, σλιπάκια κι ό, τι άλλο χωρεί ο νους σου". Αυτός, όμως, ανένδοτος.

Κι όταν πια αγανάκτησε ο άνθρωπος, τους είπε πως δε θέλει να κάνει τη φωτογράφηση, διότι πιστεύει στο Θεό και η θρησκεία δεν το επιτρέπει. Του το' πε και ο Χριστόδουλος. Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, προς το παρόν κάνει τις διακοπές του, ενώ όσο είναι στην Αθήνα επισκέπτεται τους συναδέλφους του στα κέντρα που άδουν. Μάλιστα, καμιά φορά παίρνει το μικρόφωνο και λέει δυο τρία τραγουδάκια, ίσα για να μην του κλείσει η...φωνή.