Θέλω δύο παιδιά από το Ντέμη

18.07.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ως φαίνεται η εβδομάδα που διανύουμε είναι: "Εβδομάδα Δέσποινα Βανδή". Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι όπου σταθώ κι όπου βρεθώ μαθαίνω νέα της αοιδού. Σου έγραψα ότι η Δέσποινα θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο, σήμερα σου λέω ότι θέλει να κάνει δύο παιδιά, ενώ εξήγεισαι γιατί αγαπά το Ντέμη. Α, χθες βγήκε να ξεσκάσει στο Romeo και μάντεψε τι έγινε...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ως φαίνεται η εβδομάδα που διανύουμε είναι: "Εβδομάδα Δέσποινα Βανδή". Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι όπου σταθώ κι όπου βρεθώ μαθαίνω νέα της αοιδού. Άσε, που δεν είναι να ανοίξω την τηλεόραση και να το βάλω στις ειδήσεις, τσουπ πέφτω πάνω σε θέμα γι αυτήν. Και τι ρεπορτάζ; Η κραιπάλη της Δέσποινας στα κλαμπ και τα κέντρα της πρωτεύουσας. Να ας πούμε χθες, μαζί με μεγάλη παρέα και το Φωκά Ευαγγελινό πήγε στο Romeo όπου άδουν ο Γιώργος Τσαλίκης και η Έλλη Κοκκίνου προκειμένου να "σκορπίσουν" τη ψυχή τους.

Όπερ κι εγένετο. Η παρέα είχε μεγάλα κέφια, τα Τζόνι άνοιγαν το ένα μετά το άλλο, λες και ήταν μεταλλικό νερό, ενώ το τραπέζι μετά από κάποια φάση είχε υπερκαλυφθεί από τα γαρύφαλλα. Η Δέσποινα επιδόθηκε σε ανθοπόλεμο με τον απέναντι της κι ενίοτε σιγοτραγουδούσε τα άσματα που έπαιζαν. Κι εδώ αξίζει να σου πω την είδηση τη φοβερή. Η Βανδή τραγούδησε Βίσση. Μη φανταστείς ότι πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να λέει τη "Σχιζοφρένεια" που είναι και το αγαπημένο της ή την "Κραυγή" ή ακόμη και τα άλλα τα ξενόγλωσσα. Απλά, σιγοτραγούδησε, άνευ μικροφώνου το "Εμείς" κι αυτό όχι όλο, μόνο το ρεφρέν ή καλύτερα τη λέξη "Εμείς". Ίσα δηλαδή για να αναπολήσει τον αγαπημένο της Ντέμη, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία με την ΑΕΚ.

Τώρα, που είπα Ντέμης. Η καλλιτέχνιδα στο πλαίσιο της...πολιτιστικής "Εβδομάδας Δέσποινα Βανδή" παραχώρησε συνέντευξη σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου μίλησε για τον Ντέμη και τη Βίσση. Καταρχήν, κατάλαβα επιτέλους γιατί αγάπησε με τέτοιο πάθος το Νικολαϊδη. Όχι, ότι έχει τίποτε το παιδί, απλά απορούσα πως μια πτυχιούχος της φιλοσοφικής, που τα βράδια πριν κοιμηθεί διαβάζει κλινική Ψυχολογία και Στωική φιλοσοφία, ερράσθη ένα νέο με απολυτήριο λυκείου, ο οποίος πριν κοιμηθεί διαβάζει το αλμανάκ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ε, λοιπόν Σώτο μου, ο Ντέμης έχει φοβερή προσωπικότητα την οποία η αοιδός πολύ θαυμάζει, ενώ την κάνει να γελάει συνέχεια. Άσε, που επιθυμεί σφόδρα να κάνει μαζί του δύο παιδιά, χωρίς να τη νοιάζει αν θα έχει επιπτώσεις στην καριέρα της.

Πάντως, αξίζει να το τολμήσει, διότι η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη κι έχει σημειώσει επιτυχία στο παρελθόν. Να, πάρε παράδειγμα τη Βίσση, η οποία έχει μια κόρη γεγονός που δεν της δημιούργησε προβλήματα στην καριέρα της. Και μια και αναφέρθηκα στην Αννούλα, το Δεσποινάκι μίλησε γι αυτήν με τα καλύτερα λόγια. Είπε ότι είναι μια πολύ λαμπερή γυναίκα που βγάζει αύρα πάνω στη σκηνή. Αυτό, Σώτο μου η αλήθεια είναι ότι τόσο καιρό δεν το είχα παρατηρήσει, μάλλον επειδή την κάλυπταν τα γαρύφαλλα που εκτοξεύονται.